Σάββατο 24 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Προεκλογικίλα»!

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Λοβέρδος, όπως πληροφόρησε με χτεσινή του ανακοίνωση τις τηλεοπτικές κάμερες, σήμερα το απόγευμα θα είναι σε κάποιο νοσοκομείο για να υποδεχτεί τον οκτάχρονο ασθενή από το Ιράκ Bakir Ali Hussein, που φέρει βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι. Το εν λόγω νοσοκομείο, όπως μας πληροφορεί η ίδια ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου, ανέλαβε τη δωρεάν νοσηλεία του ασθενούς, καθώς και τα έξοδα διαμονής των γονέων του.

Ας αφήσουμε κατά μέρος τη μετατροπή ενός παιδιού σε «διαφημιστικό» περί την «ευαισθησία» των ιδιοκτητών του εν λόγω (ιδιωτικού) νοσοκομείου, αλλά και τη συμμετοχή του υφυπουργού στο «διαφημιστικό στόρι».

Αλλο είναι το ερώτημα: Αυτήν του την ευαισθησία ο Α. Λοβέρδος μήπως θα ήταν προτιμότερο να τη δείξει πριν από την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ, συνέπεια της οποίας είναι και ο βαρύτατος τραυματισμός του μικρού Ιρακινού; Τότε ο κ. Λοβέρδος - όπως και ο προϊστάμενός του στο υπουργείο Γιώργος Παπανδρέου - δεν έκανε και πολλά για να αποτρέψει τον πόλεμο. Τώρα, βέβαια, δηλώνει «ευαίσθητος». Μόνο που το «ενδιαφέρον» του μυρίζει από μακριά αυτήν την ενοχλητική μυρωδιά. Πώς τη λένε; Α, ναι ...«προεκλογικίλα» τη λένε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ