Σάββατο 28 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μια αποκαλυπτική τοποθέτηση

Εάν είχε κανείς και την παραμικρή αμφιβολία, για το τι πραγματικά εννοεί η ηγεσία των ΗΠΑ με τον λεγόμενο αντιτρομοκρατικό πόλεμο, ποια είναι τα πραγματικά της σχέδια και στόχοι κλπ., κλπ., τότε τα όσα είπε προχτές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Τομ Ντι Λέι, είναι περισσότερο κι από πειστικά. Διαβάστε μερικά μόνον αποσπάσματα από την τοποθέτησή του:

«Ο πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία είναι πόλεμος ενάντια στο κακό, οπότε είναι ένας πόλεμος ενάντια στον Φιδέλ Κάστρο... Η ελευθερία και η τρομοκρατία δεν μπορούν να συνυπάρξουν και το κακό δε θα συνεχίσει να υπάρχει. Και αν δεν υπάρξει στη Βαγδάτη, την Καμπούλ, την Τεχεράνη ή τη Ραμάλα, τότε δε θα υπάρξει στην Αβάνα...

Αν θέλουμε να νικήσει ο πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία, τότε πρέπει να ξεκινήσουμε απ' αυτό το ημισφαίριο, και αν θα νικήσει σ' αυτό το ημισφαίριο, τότε θα πρέπει να φύγει ο Κάστρο... Οσο βρίσκεται στον Λευκό Οίκο ο Τζορτζ Ου. Μπους και εγώ ως εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή, οι Ηνωμένες Πολιτείες δε θα άρουν ποτέ το εμπάργκο, όσο ο Κάστρο παραμένει στην εξουσία.

...Αυτό το ίδιο κακό που δημιούργησε τον Χίτλερ, τον Στάλιν και τον Μάο, δημιούργησε τον Σαντάμ... και τον μπιν Λάντεν... και τον Αραφάτ... και τον Κάστρο...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ