Σάββατο 28 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Οσο πιο ισχυρό το ΚΚΕ τόσο καλύτερα για το λαό

Περιοδεία του Σπύρου Χαλβατζή στην Καβάλα

«Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθηση πολλών ανθρώπων που πιστεύουν ότι και την επόμενη των εκλογών τα λαϊκά προβλήματα θα είναι παρόντα και θα απαιτούν λύσεις. Εμείς θα είμαστε παρόντες. Οσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ στις 8 του Μάρτη, τόσο καλύτερο για τους εργάτες, τους νέους, τους άνεργους, το λαό και τον τόπο».

Αυτό το μήνυμα μετέφερε ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στους εργαζόμενους και τους αγρότες της Καβάλας, στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες. Συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΤΕΕ και του 6ου Ενιαίου Λυκείου Καβάλας, αλλά και με τους ανθρώπους του μόχθου στη Νέα Πέραμο, τις Ελευθερές και το Ελαιοχώρι. Τους κάλεσε στις 7 του Μάρτη να ψηφίσουν ΚΚΕ. Και τους θύμισε πως όταν «γέμιζαν οι δρόμοι με πεταμένες σημαίες και σπασμένες ασπίδες, το ΚΚΕ κράτησε ψηλά τις σημαίες και τα λάβαρα. Οι κομμουνιστές κρατήσαμε σταθερά τις ασπίδες για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων, τις κατακτήσεις και τις ελευθερίες τους, για να ανοίξουμε νέους δρόμους στη μακριά πορεία μας».

Εξάλλου, ο Σπύρος Χαλβατζής, συναντήθηκε και με τον νομάρχη Καβάλας, ενώ το βράδυ παραβρέθηκε στη Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε ως αποκλειστικό θέμα το μέλλον της λιμνοθάλασσας Βάσοβα. Για άλλη μια φορά το Νομαρχιακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να μην επιτρέψει την εγκατάσταση αποθηκών πετρελαίου, κόντρα στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να παραδώσει άλλη μια περιοχή στο πολυεθνικό πετρελαϊκό κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ