Πέμπτη 18 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... συγκρουσιακά

Γρηγοριάδης Κώστας

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήταν η κόντρα που ξέσπασε για την Ολυμπιάδα, με το «ζεύγος» Σουφλιά - Πετραλιά να «κονταροχτυπιέται» με τους Βενιζέλο - Β. Παπανδρέου. Ενδιαφέρουσες και οι κατηγορίες περί καθυστερήσεων και έλλειψης προετοιμασίας.

Αραγε, θα ήταν όλοι τους λίγο πιο συγκρατημένοι, αν είχαν συνειδητοποιήσει ότι μιλούν για τα χρήματα των φορολογουμένων που τους ακούνε; `Η, μήπως, θεωρούν πως ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί ότι πίσω από όλα αυτά - εκτός των συνηθισμένων δικομματικών «κοκορομαχιών» - κρύβονται και κατασκευαστικά συμφέροντα, που τώρα έρχονται ...πάνω - κάτω;

ΤΕΛΙΚΑ ...κοινοβουλευτικά αξιώματα αποφάσισε να προτείνει στους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως προκύπτει από τη δήλωση Βενιζέλου ότι του προτάθηκε να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και της Βάσως Παπανδρέου, που της ζητήθηκε να καταλάβει τη θέση αντιπροέδρου στη Βουλή, αλλά και άλλες δηλώσεις στελεχών.

Προφανώς, τους ...πέφτουν λίγα τα εν λόγω αξιώματα, σε σύγκριση με τους υπουργικούς θώκους που κατείχαν. Τι να σου κάνει, όμως, και ο πρόεδρος του Κινήματος; Αυτά έχει ...αυτά μοιράζει.

Βέβαια, πολλά και διάφορα θα δούμε τους επόμενους μήνες στο ΠΑΣΟΚ, ώστε κάτι τέτοια να μοιάζουν μπροστά τους παιγνιδάκι. Ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι να δημοσιοποιηθούν τα «μεγάλα σχέδια».


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΥΞΗΣΕΙΣ πέρα από κάθε προσδοκία στις αγορές ομολόγων και τις κεφαλαιαγορές των ΗΠΑ, όπου - σύμφωνα με αμερικανική επενδυτική τράπεζα - άγγιξαν το 32%, ξεπερνώντας τις πλέον ευοίωνες προβλέψεις...

Η είδηση μοιάζει άσχετη με όσα συμβαίνουν στην «τρομοκρατημένη» ή «τρομοκρατούμενη» Ευρώπη, όπου το ΝΑΤΟ επεκτείνει τις επιχειρήσεις του σε όλη τη Μεσόγειο, όμως ...σίγουρα δεν είναι.

Βλέπετε, η αμερικανική χρηματαγορά δε θέλει μόνον το ιρακινό πετρέλαιο, για να κινηθεί χρειάζεται και μπόλικο αίμα. Αυτό των αθώων, που σκοτώνονται σε Ευρώπη και Ασία. Δυστυχώς, δε σταματά να ζητάει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ