Παρασκευή 9 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκκληση της «Δημοκρατικής Μέριμνας»

Η «Δημοκρατική Μέριμνα», όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ενόψει των γιορτών του Πάσχα και για να ανταποκριθεί στο έργο της περίθαλψης αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και θυμάτων πολιτικών διώξεων, διενεργεί οικονομική εξόρμηση.

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, ζητά την οικονομική βοήθεια μελών, φίλων και ενισχυτών της για τους αγωνιστές που την έχουν ανάγκη και βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους, για τους οποίους δυστυχώς η υλική αποκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε από την πολιτεία.

Υπενθυμίζεται πως η «Δημοκρατική Μέριμνα» έχει αναλάβει το βάρος της περίθαλψης αυτών των ανθρώπων με μικρά μηνιαία βοηθήματα και στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

«Θέλουμε να ελπίζουμε - καταλήγει η ανακοίνωσή της - ότι θα ανταποκριθείτε και στη φετινή μας εξόρμηση, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δύσκολη αποστολή μας. Ας δώσουμε λίγη χαρά τις μέρες αυτές στους αγωνιστές, το αξίζουν. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, χαρά και καλό Πάσχα».

Οσοι επιθυμούν να συνδράμουν το έργο της «Δημοκρατικής Μέριμνας», μπορούν να απευθύνονται για προσφορές στα γραφεία της, Ακαδημίας 78 (τηλέφωνο 210.3822.776) ή να τις καταθέτουν στην Εθνική Τράπεζα και στο λογαριασμό 129 / 592361 - 13129 / 592361 - 13.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ