Τετάρτη 16 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«Αριστερό» στρίβειν...

«Τρεις λόγοι: 1. το θέμα της προεδρίας, ανακοινώνοντας έγκαιρα ο Ν. Κωνσταντόπουλος την αποχώρησή του αποδεσμεύεται από τις υποχρεώσεις όπως η κριτική στο κυβερνών κόμμα και εμφανίζεται ως προσωπικότητα (...) διαθέσιμη για οποιονδήποτε άλλον ρόλο του ανατεθεί. 2. επιχειρεί ηρωική έξοδο. 3. προτού αμφισβητηθεί η κυριαρχία του ανακοινώνει ο ίδιος την αποχώρηση και προλαβαίνει τις κινήσεις των αντιπάλων του» (Η ανάλυση στα ΝΕΑ).

Ο εφιάλτης του

«Ως την ώρα της ψήφου η κυρία Παπαρήγα μιλούσε χωρίς αντίλογο προοδευτικό μήτε και συντηρητικό» (Ο Ρ. Σωμερίτης στο Βήμα).

Ομολογία

«Επί 60 χρόνια για να επιτύχουμε τη σταθερότητα πληρώναμε το τίμημα της ελευθερίας. Σήμερα δεν έχουμε ούτε ελευθερία, αλλά ούτε και σταθερότητα» (Δήλωση ρεπουμπλικάνου στους LOS ANGELES TIMES/ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Ψάξε, ψάξε...

«Κάτι δεν πάει καλά όταν εκείνοι που ξεσηκώθηκαν το 1989 απαιτώντας δικαίωμα ψήφου σε ελεύθερες εκλογές, 15 χρόνια αργότερα δεν πηγαίνουν καν στην κάλπη» (Το ρεπορτάζ σε FT/ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Είναι μη σε πάρει η κατηφόρα...

«Σα να ξύπνησαν μετά από ολονύκτια κραιπάλη, με αγωνία για το αν έκαναν κάτι που δεν έπρεπε, οι ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες προσπαθούσαν χτες να διοχετεύσουν τις ανησυχίες τους σε εκκλήσεις για καλύτερη παρουσίαση του ευρωπαϊκού έργου και σε προσπάθεια υποβάθμισης της ανόδου των ευρωσκεπτικιστών» (Η ανταπόκριση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ