Σάββατο 14 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ Τ' ΑΠΛΥΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: «Είναι ασυγχώρητο, από κάθε άποψη, που αφέθηκε επί τόσες ώρες να παίζεται αυτό το θρίλερ στα μέσα ενημέρωσης. Είναι κρίμα, που ενώ τα καταφέραμε στα πάρα πολύ δύσκολα, να τίθεται σε κίνδυνο η τεράστια προσπάθεια, ακόμα και από την έλλειψη ετοιμότητας για πλήρη, γρήγορη και καθαρή πληροφόρηση» (το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΟΠΑ: «Διαβάζοντας έγκυρες επιστημονικές μελέτες ειδικών, περί τα αναβολικά, όπου η τεχνολογία των φαρμάκων αυτής της χρήσης ξεπερνάει τη μυστικότητα της κατασκοπίας και των πυρηνικών δοκιμών, σκέφτηκα πως όσοι θα ανεβούν στα βάθρα των νικητών θα είναι ευνοημένοι από τις προχωρημένες έρευνες χρήστες μη ανιχνεύσιμων ουσιών. Αρα, εν τέλει, χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια παίρνουν τα ειδικευμένα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και πολυνίκες ανακηρύσσονται κάποιες φαρμακευτικές εταιρίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα» (ο Κώστας Γεωργουσόπουλος στα «ΝΕΑ»).

ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ: «Ενδιαφέρουσα είναι η "σημειολογία" της διαδρομής των επωνύμων λαμπαδηδρόμων. Δεν ξέρουμε αν την επέλεξαν οι ίδιοι ή αν αυτή προέκυψε έπειτα από κλήρωση ή απόφαση των διοργανωτών. Ειρωνικά ευγυής μοιάζει η παρουσία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στη Δραπετσώνα: ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της Ελλάδας και του πλανήτη σε μια από τις πιο φτωχές συνοικίες της Αττικής! Ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος τρέχει στα πατρώα εδάφη, στο Κολωνάκι» (η Μαριάννα Τζιαντζή στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ: «Ακόμη και εάν δεν υπήρχαν οι διεθνείς επικριτές θα έπρεπε, ίσως, να τους έχουμε... εφεύρει! Δίχως αυτούς, πολύ δύσκολα ο Ελληνας θα ταύτιζε εαυτόν με μια προσπάθεια που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες του ήταν (σχεδόν) αδιάφορη» (το κύριο άρθρο στη «ΝΙΚΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ