Σάββατο 14 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Επεράσαμε όμορφα - όμορφα - όμορφα

-- Τι μας άρεσε: ο Μίσα στα χέρια μελών της ρώσικης ομάδας.

-- Τι δε μας άρεσε: Η κατακερματισμένη Σοβιετική Ενωση, έτσι όπως εκφράστηκε ως εθνικές ομάδες.

-- Τι μας άρεσε: Το ζεστό χειροκρότημα στους αθλητές της Κούβας και της Παλαιστίνης.

Επίσης το γεγονός ότι τα «πέταλα», τα πιο φτηνά εισιτήρια δηλαδή, αποδοκίμασαν τους Αμερικανούς κι ας στεναχωρήθηκαν διάφορες γραφίδες.

-- Δε μας άρεσε ο Νταλάρας που έσπευσε να πει από τη συχνότητα του «Σκάι» ότι ήταν ωραίο που στην αρένα βρέθηκαν δίπλα δίπλα Ιρακινοί και Αμερικάνοι, «οι ίδιοι που σκοτώνουν ο ένας τον άλλον», όπως είπε. Κάνοντας πως δεν ξέρει ότι αυτοί που παρέλασαν σαν Ιράκ είναι αυτοί ακριβώς που διορίστηκαν από τις αμερικανικές δυνάμεις κατοχής.

-- Πού γελάσαμε: Οταν είδαμε τη Γιάννα να κουνάει ένα αναπτηράκι σαν κι αυτά που είχαν μοιράσει στους θεατές με την εντολή να τα κουνάνε σε συγκεκριμένη στιγμή. Η αποθέωση του αυθορμητισμού.

-- «Τώρα μαθαίνουμε να κουνάμε και τα κουδουνάκια» ακούσαμε να λέει από το κινητό η Ελένη Καλογεροπούλου του «Σκάι». Κι αυτή εκστασιασμένη που της μάθαιναν να κουνάει το κουδουνάκι.

«Σεϊκίτ» που λέει κι ο Σάκης...

-- Μας άρεσε και η ερώτηση του Σόμπολου στο «Μέγκα»: «Πώς συνέβη αυτό το τροχαίο, όταν από τις 10 κυκλοφορούσαν φήμες ότι κάτι θα συμβεί και θα μπουν στο νοσοκομείο;». Ελα ντε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ