Παρασκευή 5 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Αγωνιστικά στο γιορτασμό

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον ταξικό - αγωνιστικό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Θεσσαλία. Μέχρι την τελευταία στιγμή, κλιμάκια συνδικαλιστών πραγματοποιούν περιοδείες και εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις κεντρικές συγκεντρώσεις που θα γίνουν την Κυριακή σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα και Τρίκαλα, για να στείλουν μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Η κεντρική συγκέντρωση στη Λάρισα, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο, θα γίνει στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Για την επιτυχία της συγκέντρωσης πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες ενημέρωσης των εργαζομένων σε χώρους δουλιάς.

«Πυρετός» προετοιμασίας για τον ταξικό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς επικρατεί και στο Βόλο. Η κεντρική συγκέντρωση, που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου, θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στην παραλία της πόλης.

Η ταξική συγκέντρωση για το γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Καρδίτσα θα γίνει στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Καρδίτσας, που διοργανώνει τη συγκέντρωση, καλεί τους εργαζόμενους του νομού να προβάλουν το ταξικό πλαίσιο δράσης, σε αντίθεση με την πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου - πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ - η οποία επέλεξε το δρόμο της υποταγής και της συναίνεσης στην αντιλαϊκή πολιτική.

Ο ταξικός γιορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς στα Τρίκαλα θα γίνει με τη συγκέντρωση που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών στις 10 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Και στα Τρίκαλα εντείνονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία της συγκέντρωσης, με εξορμήσεις αντιπροσωπειών της Συντονιστικής Επιτροπής σε εργασιακούς χώρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ