Παρασκευή 12 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Σκληρά» και «καθημερινά»!

«Η προσπάθεια εμφάνισης μιας εικόνας γενικευμένης συναίνεσης, η οποία ξαφνικά προέκυψε εξ ουρανού είναι μια εικόνα απολύτως λανθασμένη. Η κριτική μας στην κυβέρνηση για κάθε λανθασμένη επιλογή της, θα είναι σκληρή και καθημερινή...».

Η δήλωση είναι προχτεσινή και ανήκει στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Ν. Αθανασάκη.

*

Εμείς, απλώς, να σας θυμίσουμε ότι στο πλαίσιο της «σκληρής και καθημερινής» κριτικής του ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ, ο Γ. Παπανδρέου έχει - μέχρι στιγμής - συμφωνήσει με την κυβέρνηση:

Να μην υπάρξει κοινοβουλευτική διερεύνηση της υπόθεσης «ντόπινγκ», να μην υπάρξει κοινοβουλευτική διερεύνηση στην υπόθεση «Σινούκ», να μην πολυμιλάνε για τις κοινές ευθύνες τους στο «Σκοπιανό» και κυρίως για τις εποχές που «συνδιοργάνωναν» τα εθνικιστικά συλλαλητήρια, να βρουν από κοινού Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προωθήσουν μαζί την πολιτική που θέλει την Παιδεία «ανώνυμη εταιρία», κ.ο.κ.

Μη σας κάνει, λοιπόν, εντύπωση. Ως γνωστόν, άλλωστε, η πολιτική της ΝΔ είναι τόσο «διαφορετική» από του ΠΑΣΟΚ, και έτσι εξηγείται ότι στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν ...σκοτωθεί στη «σκληρή και καθημερινή» κριτική τους προς την κυβέρνηση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ