Τρίτη 28 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«Ναι» στα ίδια κείμενα;

«Οι επίδοξοι μεσολαβητές έχουν στα χέρια τους νέα κείμενα, που δυστυχώς δεν διαφέρουν κατά πολύ από τα προηγούμενα. Το μόνο θετικό είναι ότι σπαζοκεφαλιάζουν για να ικανοποιήσουν την ηγεσία του ΑΚΕΛ ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά το "όχι" της κυπριακής Αριστεράς θα μετατραπεί σε ένα ηχηρό "ναι"» (ο Μ. Ιγνατίου στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Προοδευτικές εξελίξεις

«Μόσχα: Το Κοινοβούλιο της Ρωσίας με χθεσινή του απόφαση κατάργησε την αργία της 9ης Νοεμβρίου κατά την οποία εορταζόταν η Οκτωβριανή Επανάσταση (...) Βοστώνη: Η ακαδημαϊκή κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες τραντάζεται από την κόντρα μεταξύ συντηρητικών φοιτητών και φιλελεύθερων καθηγητών. Στην ουσία φοιτητές προσπαθούν να υπαγορεύσουν όσα δεν επιθυμούν να διδαχθούν» (οι δύο ειδήσεις πλάι πλάι στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Αμερικανός τουρίστας;

«Θα επιστρέψω ξανά ως τουρίστας! Με μπλουτζίν και χωρίς σωματοφύλακες και θωρακισμένο αυτοκίνητο» (δήλωση του Αμερικανού πρέσβη Τ. Μίλερ στον «Αντέννα» / «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Γεγονός το τραστ

«Πρόκειται για τη συμφωνία της χρονιάς στην ακτοπλοΐα. Στα χέρια του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου πέρασε το 11,3% των μετοχών της Hellas Flying Dolfins. Τραπεζικοί κύκλοι τόνισαν ότι το ερώτημα που θα προκύψει είναι με ποιο τρόπο ο Π. Παναγόπουλος θα διεκδικήσει θέση στο ΔΣ της HFD την ίδια ώρα που έχει τον έλεγχο της ανταγωνίστριας εταιρίας Blue Star Ferries. "Φαντάζεστε να αναλύουν τα μακρόπνοα σχέδια της HFD, να πέφτουν ιδέες στο τραπέζι και να είναι παρών ως μέτοχος ο άμεσος ανταγωνιστής;"» (το ρεπορτάζ στην «Espresso»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ