Σάββατο 13 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Υποχρέωση όλων μας η συμμετοχή

«Ολοι στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης». Το κάλεσμα αυτό απευθύνει στα μέλη της, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Την κρίσιμη αυτή περίοδο για την ειρήνη στον κόσμο, αλλά και στην περιοχή μας, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του 22ου Δεκαημέρου Ειρήνης είναι καθήκον για όλους τους εργαζόμενους».

Η ΠΟΛ χαρακτηρίζει «σημαντική αχτίδα φωτός» τις εργασίες και τα συμπεράσματα του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κινημάτων Ειρήνης, μιας και όπως τονίζει «δείχνουν ότι σήμερα υπάρχουν οι δυνατότητες, ώστε το φιλειρηνικό κίνημα όλου του κόσμου από καλύτερες προϋποθέσεις να υπερασπιστεί την ειρήνη».

Το ίδιο κάλεσμα απευθύνει με ανακοίνωσή της και η Ενωση Επαγγελματικών Λογιστών Πρωτευούσης που χαρακτηρίζει «πρώτιστο καθήκον» της εργατικής τάξης τη συμμετοχή στις φιλειρηνικές εκδηλώσεις. Μια «υποχρέωση που γίνεται πιο επιτακτική στις σημερινές συνθήκες που τα σύννεφα του πολέμου πλησιάζουν όλο και περισσότερο τα σύνορα της χώρας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ