Σάββατο 13 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραλειπόμενα

Είμαστε ανοιχτοί στις άλλες πολιτικές δυνάμεις, σε φορείς και σε πρόσωπα για να... ΣΥΝδιαμορφώσουμε την πολιτική μας, έλεγε χτες ο Κ. Σκανδαλίδης. Οπότε και εύλογο το ερώτημα του συναδέλφου προς τους ΠΑΣΟΚους της παρέας: «Ο Μπίστης θα σας έρθει τώρα ή μετά;».

***

«Καταπέλτης» ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κατά εκείνων των δημοσιευμάτων που θέλουν, όπως είπε, να αποσυνδέσουν το πρόσωπο του Κ. Σημίτη από το υπόλοιπο σώμα του ΠΑΣΟΚ.

***

Ευτυχώς. Εμείς ουδέποτε πράξαμε τέτοιο... ανοσιούργημα. Πάντα λέγαμε ότι ο Κ. Σημίτης είναι ΠΑΣΟΚ...

***

Αρχίζει η ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού. Οι ουσιαστικές αποφάσεις επί του ζητήματος αναμένεται να ληφθούν στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ε. Γιαννόπουλο... Αν βέβαια πραγματοποιηθεί, γιατί οι πληροφορίες έφεραν χτες τον Κ. Σημίτη να προσπαθεί να την αποφύγει...

***

Ως παράδειγμα της «φιλολαϊκής» του πολιτικής ο πρωθυπουργός ανέφερε χτες την τακτική της κυβέρνησης στο θέμα του... Κοσσυφοπεδίου!! Αραγε ότι το λέει και το ξαναλέει ακόμα και στις συναθροίσεις της ΚΕ του κόμματός του, να σημαίνει ότι επ' αυτού δεν μπορεί να πείσει ούτε τους πιο «βαμμένους» ΠΑΣΟΚους;...

***

...Η σύνοδος της ΚΕ είχε και ολίγον από Ολυμπιάδα. «Μεγάλο κεφάλαιο», είπε ο Κ. Σημίτης. Πράγματι. «Χρυσές δουλιές» για το μεγάλο κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ