Σάββατο 13 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Αύριο οι πορείες ειρήνης

Με πολύμορφες αντιιμπεριαλιστικές - αντιπολεμικές εκδηλώσεις, οι εργαζόμενοι και ο λαός της Στερεάς - Εύβοιας δίνουν το «παρών», συμμετέχοντας στο 22ο Δεκαήμερο Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ.

Στη Χαλκίδα, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης και της «Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη», πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή αντιπροσώπων των Δήμων Ν. Αρτάκης και Χαλκίδας, του Συντονιστικού Σωματείων Συνδικαλιστών, του Παραρτήματος Χαλκίδας της ΠΕΑΕΑ και φορέων. Αποφασίστηκε αντιιμπεριαλιστική πορεία ειρήνης αύριο Κυριακή 14 του Μάη, στις 6.30 μ.μ. από την πλατεία Ν. Αρτάκης με κατάληξη τη Χαλκίδα (Στρογγυλό).

Την έναρξη των εκδηλώσεων στην πλατεία της Ν. Αρτάκης θα χαιρετίσει ο δήμαρχος της πόλης Τηλ. Χατζηγιαννακέρης, ενώ σε ενδιάμεση στάση της πορείας, στα φανάρια της Νεάπολης, θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του Παραρτήματος Χαλκίδας της ΠΕΑΕΑ. Η κεντρική ομιλία θα γίνει στη Χαλκίδα (Στρογγυλό) από εκπρόσωπο της Επιτροπής Ειρήνης.

Οι Επιτροπές Ειρήνης Λιβαδειάς και Θήβας, η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών και τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ συνδιοργανώνουν τις φιλειρηνικές εκδηλώσεις και την πορεία ειρήνης Καρακόλιθος - Λιβαδειά, αύριο Κυριακή, στις 5 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ