Σάββατο 13 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΤΤΙΚΗ
Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εκδηλώσεις του 22ου Δεκαήμερου Ειρήνης σε πολλές συνοικίες της Αθήνας. Οι Επιτροπές Ειρήνης διοργανώνουν σε καθημερινή βάση συζητήσεις αλλά και πολιτιστικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή μαζικών φορέων και σε αρκετές περιπτώσεις με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής.

Σήμερα Σάββατο

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου θα συμμετάσχει και σήμερα στο Φεστιβάλ Νεολαίας του δήμου με δικό της περίπτερο.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, διοργανώνει εκδηλώσεις, στα πλαίσια του 22ου Δεκαήμερου Ειρήνης. Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο, στις 10 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου θα γίνουν αθλητικοί αγώνες, ενώ στις 8 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Εκδηλώσεις μετά τη Μαραθώνια Πορεία

- Την Τετάρτη 17 του Μάη, στις 8 μ.μ, η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου Αττικής και η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» καλούν σε φιλειρηνική-αντιΝΑΤΟική εκδήλωση, στην πλατεία ΗΣΑΠ της πόλης. Θα γίνει ομιλία από εκπρόσωπο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ), διοργανώνει τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. (στο χώρο του Θεατρικού Εργαστηρίου του δήμου), συζήτηση με θέμα: «Οι επιπτώσεις στο περιβάλλον από τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία». Επίσης την Τετάρτη 17 του Μάη, στις 8 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην ειρήνη, με ποιήματα του Τάσου Λειβαδίτη, που θα απαγγείλει ο Θανάσης Καραγιάννης. Συγχρόνως, θα υπάρξουν και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

-Την Κυριακή 28 του Μάη, η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου θα διοργανώσει μαζί με τον ποδηλατικό σύλλογο ΓΑΣ «Ιάσονας» ποδηλατοδρομία συμπαράστασης στα παιδιά-θύματα της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ