Τρίτη 8 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Καταγγέλλει τους «γνωστούς κύκλους του δικομματισμού»

Με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΔΗΚΚΙ καταγγέλλει «προσπάθεια γνωστών κύκλων του δικομματισμού να επιβάλλουν στην κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν, την άποψη ότι το ΔΗΚΚΙ δεν υφίσταται».

Συγκεκριμένα, με αφορμή πρωινή εκπομπή του MEGA, στην οποία παρευρέθηκε ο Δ. Τσοβόλας, και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «ισχυρίστηκε ότι το ΔΗΚΚΙ έκλεισε με απόφαση "Συνεδρίου"», σημειώνεται: «Είναι γνωστό ότι το ΔΗΚΚΙ συνεχίζει την πολιτική λειτουργία τόσο με απόφαση του 2ου Τακτικού Συνεδρίου όσο και με τη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών».

Πιστεύουμε ακράδαντα, υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του ΔΗΚΚΙ ότι «ο δικομματισμός δίνει βήμα στον κ. Τσοβόλα από κανάλι σε κανάλι, προκειμένου να σωθεί το ΠΑΣΟΚ από τον καταποντισμό».

Εξάλλου χτες στελέχη του ΔΗΚΚΙ έκαναν παράσταση στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και, όπως δήλωσε στο «Ρ» το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ Ηλ. Νικολόπουλος, επισήμαναν στον πρόεδρό του ότι «οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποκλείουν επιμελώς και σκόπιμα το ΔΗΚΚΙ και όχι μόνο δεν του δίνουν χρόνο προβολής, αλλά προβάλλουν και ψευδείς ειδήσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ