Παρασκευή 8 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Με το σπαθί τους!

«Εργαζόμενοι στα βιομηχανικά αέρια: Με το σπαθί τους! Κέρδισαν την υπογραφή ικανοποιητικής συλλογικής σύμβασης ύστερα από δέκα μέρες απεργίας» (η είδηση μόνο στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ).

Ψιλό γαζί

«Η ευχάριστη είδηση της ημέρας είναι ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως πρόταση, από κανέναν απολύτως φορέα, για κάποιον καινούριο φόρο, παρότι έχουν περάσει ήδη τρεις μέρες από τον παλιό και δημιουργείται, νομίζω, ανάγκη να εξετάσουμε το ενδεχόμενο νέων μέτρων» (το σχόλιο στην ΑΥΡΙΑΝΗ).

Κάνει και για τον πονόδοντο!

«Η κύρια δραστική ουσία της κάνναβης μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αρτηριοσκλήρωσης που φράζει αρτηρίες και προκαλεί έμφραγμα και εγκεφαλικό (...) η επιστημονική ομάδα που έκανε την έρευνα διαπίστωσε ότι η ουσία δέλτα -9- τετραϋδροκαναβινόλη έχει αντιφλεγμονώδη δράση, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρωσης» (η είδηση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Οσα δε φτάνει η αλεπού

«Είναι ντροπή εδώ και 15 χρόνια το φοιτητικό κίνημα να μένει χωρίς συγκρότηση, με γελοιογραφική έκφραση αυτού την έκδοση σε κάθε εκλογές διαφορετικών αποτελεσμάτων από τις κατεστημένες φοιτητικές παρατάξεις που πρόσκεινται στα τρία μεγάλα κόμματα» (ο Αλ. Αλαβάνος/ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

...

«Καρυάτιδες, τα πιο φθηνά... μοντέλα» (ο τίτλος στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ