Σάββατο 21 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες αντιπολεμικές δραστηριότητες

Συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα το επόμενο διάστημα οι αντιπολεμικές - αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ.

-- Στην Καβάλα, σήμερα, Σάββατο 21 του Μάη, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει Εκθεση Αντιπολεμικής Φωτογραφίας και Εκθεση Αφίσας στον πεζόδρομο της πόλης, στη συμβολή των οδών Π. Μελά και Μ. Αλεξάνδρου (10 π.μ. - 3 μ.μ.). Η Εκθεση Φωτογραφίας περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες: Γιουγκοσλαβία, Παλαιστίνη, Αφγανιστάν, Ιράκ. Αύριο, Κυριακή 22 του Μάη, γίνεται Αγώνας Δρόμου με αφετηρία την πλατεία Καπνεργάτη στις 10 το πρωί.

-- Στο Κιλκίς, αύριο, Κυριακή 22 του Μάη, διοργανώνει καραβάνι ειρήνης που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί από το Δημοτικό Κήπο και θα καταλήξει στο στρατόπεδο Αργυρούπολης.

-- Στην Κατερίνη, αύριο, Κυριακή 22 του Μάη, η Επιτροπή Ειρήνης οργανώνει Πορεία Ειρήνης, με αφετηρία την Παραλία της πόλης, στις 6 το απόγευμα.

-- Στη Λάρισα, Πορεία Ειρήνης, αύριο, Κυριακή 22 του Μάη, στις 6.30 μ.μ., από τη Γιάννουλη στην πρωτεύουσα του νομού.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου, αύριο, Κυριακή 22 του Μάη στις 7 μ.μ., διοργανώνει πορεία από την Παναγιούδα στη Μυτιλήνη.

-- Οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου διοργανώνουν την Κυριακή 29 του Μάη την 22η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη. Η Κερασίτσα είναι η γενέτειρα του αγωνιστή και μάρτυρα της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

-- Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση-πορεία διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης της Βορειοδυτικής Ελλάδας στις 29 του Μάη, στις 10.30 π.μ. στο πολιτικό αεροδρόμιο του Ακτιου και θα καταλήξει στη στρατιωτική ΝΑΤΟική βάση των ΑΒΑΚΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ