Σάββατο 21 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ενάντια στον ιμπεριαλισμό
  • Αύριο πραγματοποιείται στις Πρέσπες (11 π.μ.) η κοινή εκδήλωση των Κομμουνιστικών Κομμάτων από την Ελλάδα, την Αλβανία και την ΠΓΔΜ, για την επέτειο των 60 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών. Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές, με επικεφαλής τις αντιπροσωπείες των ΚΚ, θα μεταβούν στη Φλώρινα, όπου στις 5 το απόγευμα θα γίνει πορεία.
  • Αύριο, επίσης, η ΕΔΥΕΘ οργανώνει Πορεία Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη, στις 10 π.μ., με αφετηρία το στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά. Χτες, εξάλλου, έγινε συλλαλητήριο από το ΚΚΕ στα Χανιά, με αφορμή την άσκηση «Sea Day» των ΑμερικανοΝΑΤΟικών στη Σούδα.
  • Διήμερη Συνάντηση διοργανώνει το Βαλκανικό ΑντιΝΑΤΟικό Κέντρο (ΒΑΝ-C), το άλλο Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Μάη, στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν προσκληθεί κόμματα και κινήσεις των βαλκανικών χωρών και με θέμα τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη στρατηγική του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ.
  • Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιούνη, οι Επιτροπές Ειρήνης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και η ΕΕΔΥΕ οργανώνουν στον Εβρο εκδηλώσεις με τη συμμετοχή φιλειρηνικών οργανώσεων από Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία.

ΣΕΛ.  3,    7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ