Παρασκευή 3 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κακές ΣΥΝαναστροφές στα Τρίκαλα!

Προβλήματα αντιμετωπίζει η ηγεσία του ΣΥΝ στην προσπάθειά της να «περάσει» τη «θολή» εκλογική τακτική της στις ερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Ενα μέρος των ψηφοφόρων του κόμματος αντιδρούν στη λογική των επιλεκτικών συνεργασιών με τα κόμματα του δικομματισμού κι αντιρρήσεις εκδηλώνονται και στις κομματικές οργανώσεις του.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και στην οργάνωση του ΣΥΝ στα Τρίκαλα, όπου το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει «πόλεμος», που οδηγεί σε διαγραφές μελών και αποχωρήσεις στελεχών.

Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, που αποχώρησε πρόσφατα, καταγγέλλει ότι η τοπική οργάνωση βρίσκεται στα χέρια μιας «ομάδας», η οποία κινείται στη λογική των συνεργασιών και των «κεντροαριστερών λύσεων» και, όπως υποστηρίζει, οδηγεί το κόμμα σε παράλυση και σε διάλυση.

Να σημειώσουμε ότι η εσωκομματική διαμάχη ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΝ στα Τρίκαλα είναι σφοδρή και καθημερινά στον τοπικό Τύπο φτάνουν δημοσιεύματα με αλληλοκατηγορίες και αλληλοκαρφώματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τοπικό στέλεχος διαγράφεται με την κατηγορία ότι, ως δικηγόρος, ζήτησε πρόσθετη αμοιβή από πελάτες του, που κατηγορούνταν και καταδικάστηκαν για εμπορία ναρκωτικών, προκειμένου να «τραπεζώσει» δικαστή και να εξασφαλίσει την εύνοιά του...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ