Σάββατο 2 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Περιοδεία στη ΒΙΑΜΕΞ πραγματοποιεί την ερχόμενη Δευτέρα, 4/7/05, στις 11.30 το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πατσιλινάκος.

-- Πολιτική συγκέντρωση οργανώνουν οι κλαδικές και εργατικές ΚΟΒ της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, με θέμα «Τα προβλήματα της εργατικής τάξης και η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης», την Τετάρτη 6 Ιούλη στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία του Αγ. Τίτου. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιείται στην Κοζάνη, την Τετάρτη, 6 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση οργανώνει το ΚΚΕ στα Γρεβενά, την Τετάρτη, 6 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Κώστα Σταμπολίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 16 του Ιούλη, στις 9.30 μ.μ., στην παραλία της Χαλκίδας (Στρογγυλό), μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ