Σάββατο 11 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Στη μάχη της πολιτικής εξόρμησης

Συγκεντρώσεις, περιοδείες, συσκέψεις σε χώρους δουλιάς, συνοικίες πόλεων και χωριά, πραγματοποιεί από προχτές η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλίας του ΚΚΕ, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης ενόψει των βουλευτικών εκλογών και για να «ακουστεί» παντού η πολιτική πρόταση του Κόμματος.

Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις στη Λάρισα:

Σήμερα, θα μιλήσουν στις 8.30 μ.μ. σε συνεστιάσεις του Κόμματος στον Κάτω Ολυμπο και την Αγιά ο Γ. Νταφούλης και η Λίτσα Ούντρια αντίστοιχα. Στη Φαρμάκη στις 6 μ.μ. και στη Μηλέα στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Χ. Χαλκιά. Στο Λυκούδι και στο Σαραντάπορο στις 6 και 7 μ.μ. αντίστοιχα με ομιλητή τον Αντώνη Σκυλλάκο. Στην Ακρη στις 5 μ.μ., στο Λουτρό στις 6 μ.μ. και στην Κρανιά στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Γ. Πατάκη.

Την Κυριακή στην Κρυόβρυση στις 5 μ.μ., στη Συκαμινέα στις 6 μ.μ., στην Καρυά στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Αγγελο Σίμο. Στο Λόφο στις 6 μ.μ., στην Καλλιθέα στις 7 μ.μ. με ομιλήτριες τις Λίτσα Ούντρια και Κική Σκυλλάκου. Στο Λιβάδι στις 11 π.μ. με ομιλητές τους Αντ. Σκυλλάκο και τον Κ. Αλέξη. Στα Γιαννωτά στις 7 μ.μ. και στην Αζωρο στις 6 μ.μ. με ομιλητή τον Χ. Χαλκιά. Στο Κεφαλόβρυσο στις 5 μ.μ., Κλεισούρα 6 μ.μ. και Βαλανίδα 7 μ.μ. με ομιλητές τους Τ. Τσιαπλέ και Β. Κατή. Στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Κ. Παπακωνσταντίνου, στη Δολίχη 6 μ.μ. και στο Πύθιο στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Β. Ζωγράφο. Στο Φλάμπουρο 6 μ.μ. και στην Ολυμπιάδα 7 μ.μ. με ομιλητή τον Θ. Σερσένη, στην Κοκκινόγη στις 6 μ.μ. και στη Γεράνεια στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Γ. Πατάκη.

Στα Τρίκαλα

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στα Τρίκαλα, σήμερα στις 7.30 μ.μ., σε Αγία Μονή, Ριζάρειο, Κεφαλόβρυσο, Φωτάδα, Μεγαλοχώρι, Σερβωτά και Ζηλευτή.

Την Κυριακή στις 11 π.μ. στον Πύργο και στις 7.30 μ.μ. σε Πρόδρομο, Βαλτινό, Πηγή, Πατουλιά, Κεραμίδι, Σαρακίνα.

Στην Καρδίτσα

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης εκδηλώσεις θα γίνουν και στην Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, σήμερα στη συνοικία Καμινάδων με ομιλητή τον Β. Μπούτα και ακόμα σε Γραμματικό, Μελισσοχώρι, Φανάρι, Καλλιφώνι και Φύλλο.

Την Κυριακή στη συνοικία Φαναρίων με ομιλητή τον Β. Μπούτα και σε Ξυρονέρι με ομιλητή τον Α. Πίτσαβο, καθώς και στο Λεοντάρι, στους Μαυραχάδες και στα Ορφανά.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και στο Νομό Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ