Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Σαν τον παλιό καλό καιρό

«Καθημερινότητα πια η εργασία 12 ωρών, ενώ η δουλειά ξεκινά από τις 5 το πρωί χωρίς επιπλέον αμοιβή. Τέσσερις παραιτήσεις την ημέρα σε μεγάλο πολυκατάστημα» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

«Να πηγαίνω στο σχολειό να μαθαίνω γράμματα»

«Ρεκόρ στα φροντιστήρια αλλά και στις κατ' οίκον εργασίες κάνουν τα 15χρονα Ελληνόπουλα μεταξύ των συνομηλίκων τους από 30 χώρες μέλη του ΟΟΣΑ: Το 40% της εκπαίδευσής τους πραγματοποιείται εκτός σχολείου!» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Αναμενόμενο

«Κανένα αυθαίρετο που έχει κτιστεί πριν από τον Νόμο Τρίτση, το 1983, δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί. Αυτό αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας ύστερα από προσφυγή που είχε κάνει ιδιώτης» (η είδηση στη «ΧΩΡΑ»).

Συμβαίνουν τέτοια πράγματα;

«Αθλιότητα και αργομισθία στον δημοσιογραφικό χώρο. Πάνω από 4.000 δημοσιογράφοι είναι βολεμένοι στο Δημόσιο. Οι περισσότεροι με 3 και 4 και 5 αργομισθίες» (ο Δ. Ρίζος στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).

Πάρε τα λεφτά και τρέχα

«Κλέβουν και τους εαυτούς τους. Νέο "γαλάζιο" κρούσμα διαφθοράς αναμένεται να "σκάσει" αυτή τη φορά στη Μαγνησία, όπου οι φήμες για σκάνδαλα οργιάζουν (...) Στη Ρηγίλλης έχουν φθάσει καταγγελίες ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ στη Μαγνησία υπεξαίρεσε χρήματα από το κομματικό ταμείο» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ