Παρασκευή 13 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«... ΚΙ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ»

ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ: «Ο διάλογος για το πώς θα κάνουμε πιο ισχυρή την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, ο κοινωνικός διάλογος για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και θα υπερασπίσουμε τις ήδη υφιστάμενες στον τόπο μας πρέπει να γίνεται χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς αφορισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, με νηφαλιότητα, ηπιότητα, ψυχραιμία» (ο υπουργός Εργασίας Πάνος Παναγιωτόπουλος / «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

ΚΑΙ ΜΕ «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ»! «Διαμορφώνεται συναίνεση των κοινωνικών εταίρων για τη διαμόρφωση νέου πλαισίου, ώστε να μειωθεί το εργασιακό κόστος σε συγκεκριμένες περιοχές ή κλάδους. Ηδη ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Π. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε τη σύγκληση της Εθνικής Επιτροπής Απασχόλησης (...) Τη σύγκληση της Επιτροπής ζήτησαν δημοσίως, ένα 24ωρο πριν, η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικοί φορείς μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν για καθορισμό του κατώτατου μισθού το 2006. Η Επιτροπή έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα και μπορεί να συνοδεύσει με το διαβατήριο της συναινετικής νομιμότητας τις ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας ή τη μείωση του εργασιακού κόστους» (οι πανηγυρισμοί στην πρώτη σελίδα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»).

ΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ: «Ο φιλόλογος, δημοσιογράφος, συγγραφέας, οσονούπω και ανταποκριτής Χανίων του Alpha Χάρης Ξεκουκουλωτάκης είναι ένας διανοούμενος της επαρχίας, με πολυσχιδείς δραστηριότητες, πάντοτε πολιτιστικού χαρακτήρα (...) η στήλη είχε την τιμή να παρουσιάσει συμπόσιο το οποίο ο ίδιος διοργάνωσε με θέμα τον έρωτα και την αγάπη σε όλες τις μορφές τους (...) χαιρετισμό είχε απευθύνει και ο Αλέκος Αλαβάνος. (Εξ ου και "ερωτικός" Αλέκος Αλαβάνος έκτοτε...)» (ο Π. Κασιμάτης ως «Πανδώρα» στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ