Τρίτη 31 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ «ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ»
Αύριο μαζικά στη Βέροια

Συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας

Το δρόμο για τη Βέροια παίρνουν αύριο ξανά οι απολυμένες της «Τρικολάν», μαζί με τους συναδέλφους τους από τα άλλα εργοστάσια της Νάουσας

Motion Team

Το δρόμο για τη Βέροια παίρνουν αύριο ξανά οι απολυμένες της «Τρικολάν», μαζί με τους συναδέλφους τους από τα άλλα εργοστάσια της Νάουσας
Ενωμένοι και συντονισμένοι συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και εργοδοσίας οι απολυμένοι της «ΤΡΙΚΟΛΑΝ», των εργοστασίων «Β» και «Ολυμπιακή» και οι συνάδελφοί τους εργαζόμενοι στο εργοστάσιο «Γ» των «Κλωστηρίων Νάουσας» που βρίσκονται με το ένα πόδι στην ανεργία. Αύριο Τετάρτη, όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και από εκεί θα αναχωρήσουν για τη Βέροια, όπου θα κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Νομαρχία Ημαθίας.

Θύματα του ίδιου εργοδότη, του Λαναρά και της ίδιας πολιτικής, απολυμένοι και εργαζόμενοι, ενώνουν τη φωνή τους και καταγγέλλουν την κυβέρνηση που κάνει πλάτες στην εργοδοσία για να συνεχίζει την αντεργατική επίθεση, ενώ την ίδια ώρα μοιράζει υποσχέσεις και ψίχουλα ελεημοσύνης στους εργάτες.

Μετά τους 100 της «ΤΡΙΚΟΛΑΝ» και τους 110 των εργοστασίων «Β» και «Ολυμπιακή» των «Κλωστηρίων Νάουσας», ένα βήμα πριν την απόλυση βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο «Γ» του Ομίλου που εδώ και μήνες εξακολουθούν να μη δουλεύουν λόγω έλλειψης πρώτων υλών. Χτες, οι εργαζόμενοι στο «Γ» αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας στην πρωινή βάρδια της Τετάρτης, για να μπορέσουν να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ