Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Περιοδείες υποψηφίων

Ξεδιπλώνουν τη δραστηριότητά τους η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα»

Με δύο καμπάνιες, μία σε χώρους της Υγείας και μία σε εργασιακούς χώρους, θα αρχίσει να αναπτύσσεται η δραστηριότητα της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

-- Σήμερα, Τετάρτη, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, Γιώργος Μαυρίκος, θα επισκεφθεί στο χώρο της πρώην αμερικανικής βάσης στο Ελληνικό τη Μονάδα Αποκατάστασης Αναπήρων.

-- Αύριο, Πέμπτη 23 του Φλεβάρη, ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης, και ο Γιάννης Πατσιλινάκος, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος, θα συναντηθούν με ανέργους στο παράρτημα του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, στις 9 π.μ. Στις 10 π.μ. θα μιλήσουν σε συγκέντρωση μεταλλεργατών στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

Με μια σειρά περιοδειών σε χώρους της Υγείας αρχίζει και η προεκλογική δραστηριότητα της «Συμπαράταξης για την Αθήνα». Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, Σπύρος Χαλβατζής, θα επισκεφθεί σήμερα, Τετάρτη, στις 9 το πρωί, το Αρεταίειο Νοσοκομείο και αύριο, Πέμπτη, επίσης στις 9 το πρωί, το Ιπποκράτειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ