Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Κομμουνιστικός «δάκτυλος»

Καραμανλής - Κεφαλογιάννης: Αυτή την εποχή είναι απασχολημένοι με τον ...πόλεμο ενάντια στους «νταβατζήδες». Μόλις τελειώσουν θα αναλάβουν τους εφοπλιστές...

Eurokinissi

Καραμανλής - Κεφαλογιάννης: Αυτή την εποχή είναι απασχολημένοι με τον ...πόλεμο ενάντια στους «νταβατζήδες». Μόλις τελειώσουν θα αναλάβουν τους εφοπλιστές...
Είναι προφανές ότι πίσω από τις απεργίες των ναυτεργατών βρίσκεται το ΚΚΕ... Δεν είναι μόνο ότι το λέει η κυβέρνηση της ΝΔ. Δεν είναι μόνο ότι ακριβώς το ίδιο έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση, του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι καν ότι το λέει ...ο Κακαουνάκης. Υπάρχει πλήθος στοιχείων που το επιβεβαιώνουν:

*

α) Τους πάνω από 50 νόμους και τροπολογίες που έχουν ψηφιστεί από τη δεκαετία του '50 μέχρι σήμερα, οι οποίοι από τη μια περιορίζουν τα δικαιώματα των ναυτεργατών και από την άλλη προσφέρουν χαριστικές ρυθμίσεις, θαλασσοδάνεια, απαλλαγές φόρων κλπ. προς τους εφοπλιστές, τους έχει ψηφίσει το ...ΚΚΕ.

β) Τα ΜΑΤ και τις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού που σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση σπεύδουν στα λιμάνια για να «συνδιαλλαγούν» με τους ναυτεργάτες, τους στέλνει ...το ΚΚΕ.

γ) Για το γεγονός ότι 17.000 ναυτεργάτες θαλασσοδέρνονται για 1.000 ευρώ κατά μέσο όρο το μήνα, ενώ οι εφοπλιστές έβγαλαν μέσα μόνο σε ένα χρόνο, το 2004, κέρδη ύψους 4 τρισεκατομμυρίων δραχμών (!), φταίει ...το ΚΚΕ.

δ) Για τους 6.000 άνεργους ναυτεργάτες, που πληρώνουν την πολιτική της «απελευθέρωσης» των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών της ΕΕ και για το γεγονός ότι τα «σαπάκια» των εφοπλιστών κάνουν τρεις και τέσσερις μέρες να πιάσουν λιμάνι, υπεύθυνο είναι ...το ΚΚΕ.

ε) Για το επίσημο οργανικό έλλειμμα του ΝΑΤ, που ξεπερνάει τα 948 εκατομμύρια ευρώ (!), και έχει στείλει τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των ναυτεργατών στη «Φαλκονέρα», την ευθύνη έχει η πολιτική ...του ΚΚΕ.


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ