Σάββατο 15 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Κρατά στο επίκεντρο το θέμα των υποκλοπών

Συνεχίζοντας την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση για το θέμα των υποκλοπών, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης επανέφερε χτες τις αναφορές του Γ. Παπανδρέου από τη συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, με την οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει πολιτική διαβεβαίωση ότι «κανένα κυβερνητικό ή κομματικό κλιμάκιο δεν έκανε χρήση προϊόντων αυτών των υποκλοπών».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ο Ν. Αθανασάκης, έθεσε «ένα συγκεκριμένο πολιτικό ερώτημα προς τον πρωθυπουργό», ζήτησε «μια ευθεία απάντηση», αλλά «απάντηση δε δόθηκε», ανέφερε ο ίδιος. «Υπήρξε ένα πολιτικό ερώτημα στο οποίο έπρεπε να δοθεί μια ξεκάθαρη πολιτική απάντηση. Και ξεκάθαρη πολιτική απάντηση από τον πρωθυπουργό δε δόθηκε», είπε ο Ν. Αθανασάκης. Ο ίδιος, επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να «μεταφέρει την ουσία του θέματος», ανοίγοντας μια «συζήτηση περί των στοιχείων που υποτίθεται ότι πρέπει να πάει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Δικαιοσύνη».

Στο θέμα των υποκλοπών, είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει σήμερα και αύριο ο Γ. Παπανδρέου στις ομιλίες του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Νομό Ηλείας, επιχειρώντας να οξύνει την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ