Σάββατο 15 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέο κρούσμα παρακολούθησης κινητού;

Επιστολή του Γ.Ε. Διακογιάννη στην ΑΔΑΕ

Ο Γ.Ε. Διακογιάννης
Ο Γ.Ε. Διακογιάννης
Επιστολή προς τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), την πρόεδρο της Βουλής και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, έστειλε προχτές ο δημοσιογράφος Γ.Ε. Διακογιάννης, με την οποία ενημερώνει ότι για «δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες παρουσιάζεται πρόβλημα με το κινητό του τηλέφωνο», που έχει σύνδεση με την εταιρία «Vodafone».

Στην επιστολή του ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «πριν από μερικές μέρες είχε "κοπεί" ο τηλεφωνητής του κινητού» του και ύστερα από τηλεφωνικές επαφές με την «Vodafone» και τις «επανειλημμένες διαμαρτυρίες» του ξαναλειτούργησε, «χωρίς ποτέ, όπως σημειώνει ο ίδιος, να του δοθεί απάντηση γιατί συνέβη αυτό».

Επίσης ο Γ. Διακογιάννης, αναφέρει ότι παραμονή της αναχώρησής του για τις ΗΠΑ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη συγκεκριμένη εταιρία, διαπίστωσε ότι δε «"δουλεύει" η περιαγωγή του κινητού» του, η οποία μετά από τηλεφωνικές διαμαρτυρίες του προς την εταιρία «μισή ώρα αργότερα επαναλειτούργησε», χωρίς όπως τονίζει να του «δοθεί καμιά εξήγηση».

Ο δημοσιογράφος στην επιστολή του θέτει το ερώτημα «γιατί συμβαίνουν όλα αυτά» και επισημαίνει: «Μήπως επειδή βράχηκαν κάποια καλώδια; 'Η μήπως έγινε... βραχυκύκλωμα;» καιζητάει να «διερευνηθεί η υπόθεση», από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Αν. Λαμπρινόπουλο εάν φυσικά, όπως σημειώνει: «Εκτιμάτε ότι έχει ενδιαφέρον και αξίζει!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ