Τρίτη 18 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Ατάκες που πουλάνε... «Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι πως ο πολιτικός λόγος συνεχώς διολισθαίνει περιοριζόμενος σε συνθήματα και ατάκες και όχι στην ουσία (...) τα τηλεοπτικά δελτία, τη δουλειά τους κάνουν, εμπόρευμα πουλάνε (...) το πρόβλημα μετατοπίζεται στο πολιτικό προσωπικό, το οποίο έχει πια προσαρμόσει το λόγο του σε τηλεοπτικές ατάκες, ικανές να παίξουν στα "δελτία"» (ο Γιάννης Παντελάκης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»)

...Για να διδάξουν την αποδοχή της νέας «Μπολκεστάιν» «Στο πλαίσιο των εργασιών του 4ου ευρωπαϊκού κοινωνικού φόρουμ θα διεξαχθεί μεταξύ άλλων συνάντηση της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκων Συνδικάτων με θέμα: "Οι αγώνες για τα κοινωνικά δικαιώματα στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία"» (η είδηση στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

Πράγματι χρειάζονται προστασία... «Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας τηλεφώνησε στον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέκο Αλαβάνο και τον ρώτησε πώς μπορεί να βοηθήσει για την απρόσκοπτη και ασφαλή πραγματοποίηση του φόρουμ. "Κύριε Αλέκο, πείτε μου τι χρειάζεστε και πώς μπορώ να βοηθήσω" του είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν και να τα πουν κατ' ιδίαν αύριο στο γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης» (η είδηση στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ