Τρίτη 29 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΠΕΡΝΕ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΘΕΡΙΖΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ! «"Εστειλα ήδη επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας (...) ώστε να μας χορηγηθεί έγχρωμος ψηφιακός ορθοχάρτης, σε σύστημα ΕΓΣΑ (αρχείο TIF) της Χερσονήσου Κασσάνδρας, με ημερομηνία λήψης μετά την πυρκαγιά σε μεγάλη ανάλυση εικόνας" είπε ο περιφερειάρχης. Σημειωτέον ότι η ανάλυση της εικόνας ζητήθηκε να είναι σε Pixels μεγέθους 30-60 πόντων» (το ρεπορτάζ στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ 500ΑΡΙ! «Αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε φοιτητής αφήνει στην πόλη κατά μέσο όρο 500 ευρώ το μήνα, μιλάμε για μείωση εσόδων που με τους επιεικέστερους υπολογισμούς φτάνει τα 500.000 ευρώ» (ο πρόεδρος των καφεζαχαροπλαστών Κοζάνης Ζήσης Πεσλής / «ΤΑ ΝΕΑ»).

...ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: «Δάνεια με μειωμένα επιτόκια και περίοδο χάριτος, πιστωτικές κάρτες με δωρεάν συνδρομές και πλήθος άλλων διευκολύνσεων παρέχουν οι τράπεζες στους φοιτητές προκειμένου να δημιουργήσουν πιστούς πελάτες από μικρή ηλικία» (η είδηση στα «ΝΕΑ»).

ΓΙΑ ΦΤΗΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ; «Τα συνδικάτα διεκδικούν (...) πραγματικές αυξήσεις μισθών για αξιοπρεπή και ανθρώπινη ζωή (...) πάταξη της ακρίβειας και του πληθωρισμού» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ «ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ»: «Πενήντα μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές κι ενώ και η υποψία ακόμη πρόσληψης θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως απόπειρα νόθευσης της βούλησης του εκλογικού σώματος, οι "γαλάζιοι" κήνσορες αξιοποιούν το ρουσφετολογικό τρικ των ετήσιων συμβάσεων έργου και αδρανοποιούν το ΑΣΕΠ προκειμένου να προικοδοτήσουν τους εκλεκτούς τους στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (...) το "κόλπο" άλλωστε είναι γνωστό και η πελατειακή "τεχνογνωσία" δοκιμασμένη: ασχέτως του χρόνου απασχόλησης, οι "δάσκαλοι μαζορετών", οι "εμψυχωτές κουκλοθεάτρου" και οι ναυαγοσώστες... ορεινών περιοχών αποκτούν μόρια εμπειρίας, τα οποία, όπως φροντίζουν να τους πληροφορήσουν οι "προστάτες" τους, παρέχουν "πλεονέκτημα" επί μελλοντικών μονιμοποιήσεων» (από το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ