Τρίτη 29 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βοήθεια στο Λίβανο από την ΕΕΔΔΑ

Το πρώτο μέρος της βοήθειας που συγκέντρωσαν η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) σε συνεργασία με την Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ενωση και τον Ελληνοαραβικό Σύλλογο «Στοργή για το παιδί», παραδόθηκε ήδη από τις 11 Αυγούστου στη Λιβανική Οργάνωση Λαϊκή Μέριμνα Λιβάνου (SPL), με την οποία συνεργάζεται από τη δεκαετία του '80, η ΕΕΔΔΑ. Πρόκειται για φαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που άρχισαν ήδη να διανέμονται σε νοσοκομείο της Ναμπατίε του Νοτίου Λιβάνου που διαχειρίζεται η οργάνωση.

Η ΕΕΔΔΑ καλεί τους Ελληνες εργαζόμενους και ολόκληρο τον ελληνικό λαό να συνεχίσουν να εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον πολύπαθο λαό του Λιβάνου καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) στην Εθνική Τράπεζα: 116/2960/7455.

Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καλυφθούν ανάγκες σε σχολικό υλικό για περίπου 2.000 παιδιά που ζουν στη Ναμπατίε και στο Μαρσεγιούμ του Νότιου Λιβάνου που στηρίζει η οργάνωση SPL.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ