Τρίτη 29 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ - ΠΑΜΕ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Αμυνας

Την Τρίτη, 5 Σεπτέμβρη, 7.30 μ.μ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Αμυνας, την Τρίτη 5 Σεπτέμβρη, στις 7.30 το απόγευμα, διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) ενάντια στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχουν στην πολυεθνική δύναμη κατοχής στο Λίβανο και καλεί κάθε πολίτη καλής θέλησης να πάρει μέρος.

Επίσης, η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ καταδικάζει και καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους την απόφαση της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης να στείλουν στο Λίβανο στρατό κατοχής και τους καλεί να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση - απάντηση και καταδίκης των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Στη Λάρισα

Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση διοργανώνουν, την ερχόμενη Παρασκευή 1η Σεπτέμβρη, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, η Επιτροπή Ειρήνης, η ΟΓΕ, η «Νομαρχιακή Ενωτική Συνεργασία» και η «Δημοτική Συνεργασία», τιμώντας αγωνιστικά την παγκόσμια μέρα πάλης των Συνδικάτων κατά του πολέμου. Στη συγκέντρωση, που θα γίνει στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, καλείται να δώσει μαζικά και δυναμικά «παρών» ο λαός της πόλης για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στους ιμπεριαλιστές και στους πολέμους που ετοιμάζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ