Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΑΧΑΪΑ - ΔΗΚΚΙ
Καταγγέλλει το νομάρχη του ΠΑΣΟΚ

Η Πολιτική Οργάνωση Αχαΐας του ΔΗΚΚΙ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει το νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο (ΠΑΣΟΚ) ότι «με αθλιότητες προσπαθεί να χτυπήσει τη συνεργασία των αγωνιστικών δυνάμεων, που στηρίζουν το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον Στάθη Κεραμιδά».

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «ο κ. Κατσικόπουλος φωτογραφίζεται με πρώην μέλη του ΔΗΚΚΙ τα οποία είχαν αποχωρήσει από το κόμμα μαζί με τον κ. Τσοβόλα, και δημοσιοποιεί αυτές τις φωτογραφίες σε εφημερίδες και κανάλια. Προφανώς, είναι τέτοια η ανησυχία του για το εκλογικό αποτέλεσμα και την απήχηση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της ΝΑΣ, που αναγκάζει τον κ. Κατσικόπουλο να προβαίνει σε αλχημείες για να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους. Ως ενεργούμενό του, χρησιμοποιεί τον αξιοθρήνητο τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη ...συμπεθεροκόπου, αλλά και φωτογράφου».

Καταλήγοντας, η ΠΟ Αχαΐας του ΔΗΚΚΙ «παραδίδει και τους δυο αυτούς κυρίους στην κρίση του δημοκρατικού λαού της Αχαΐας. Και καλεί τον κόσμο της εργασίας να αποδοκιμάσει διά της ψήφου του τον Νομάρχη της πλουτοκρατίας και τα δεκανίκια του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ