Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ...
ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΩΓΟ

υποψήφιο δήμαρχο Πετρούπολης με τη «Δημοκρατική Συνεργασία»

-- Με τι στόχους «κατεβαίνει» η παράταξη στην εκλογική αναμέτρηση;

-- Μα φυσικά να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του λαού της πόλης μας και να παλέψουμε μαζί τους, διεκδικώντας από το κράτος πόρους και έργα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής της Πετρούπολης. Αμεση προτεραιότητά μας είναι η λύση του προβλήματος της σχολικής στέγης με τη συνέχιση της κατασκευής του 3ου Λυκείου, την κατασκευή του 4ου Γυμνασίου, την κατασκευή των δέκα επιπλέον αιθουσών των Δημοτικών Σχολείων 3ου - 6ου, καθώς και την κατασκευή των Νηπιαγωγείων 5ου - 8ου - 9ου - 15ου - 17ου. Για να λειτουργούν όλα τα σχολεία της Πετρούπολης πρωινή βάρδια και μόνο.

Επίσης, προτεραιότητά μας είναι η κατασκευή νέων σύγχρονων και λειτουργικών κτιρίων για να στεγαστούν οι έξι παιδικοί σταθμοί του δήμου που σήμερα στεγάζονται σε απαράδεκτα κτίρια. Σοβαρή επίσης προτεραιότητα αποτελεί η αντιμετώπιση των καταπατητών, που με την ανοχή της σημερινής δημοτικής αρχής ισχυροποίησαν τις θέσεις τους και απειλούν με τσιμεντοποίηση εκτάσεις χιλιάδων στρεμμάτων εντός και εκτός σχεδίου πόλης, όχι μόνο στην Πετρούπολη αλλά και στο γειτονικό Περιστέρι. Ακόμη, η κατάργηση της ανταποδοτικότητας που επιβλήθηκε από το σημερινό δήμαρχο, Στ. Βλάχο (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ)μ σε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες που προσφέρει ο δήμος μας και το νοικοκύρεμα της πόλης όσον αφορά στην καθαριότητα, στη συντήρηση και ανάπτυξη του πρασίνου, μαζί με την κατασκευή του δημαρχείου και του αθλητικού σταδίου της Πετρούπολης και τη διεκδίκηση της επέκτασης του μετρό προς την πόλη μας. Αυτοί είναι, πολύ συνοπτικά, οι βασικότεροι στόχοι μας.

-- Πού διαφοροποιείστε από τους άλλους υποψήφιους συνδυασμούς;

-- Οι δύο άλλοι συνδυασμοί (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ και ΝΔ) που διεκδικούν την ψήφο των Πετρουπολιωτών αλληλοσυμπληρώνονται και ομοφωνούν σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο που προωθείται από το δικομματισμό: Καμία ενέργεια υπεράσπισης της πόλης από τους καταπατητές, απ' τη χωροθέτηση της μιας χωματερής δίπλα στην Πετρούπολη, επίθεση και από τους δύο τους στις εργασιακές και ασφαλιστικές κατακτήσεις όσον αφορά στη μόνιμη και σταθερή δουλιά, το 8ωρο. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι εισηγητής της επιβολής της 4ωρης απασχόλησης ήταν στέλεχος του ΣΥΝ και αντιδήμαρχος του Δήμου Πετρούπολης. Οι υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και το «μοίρασμα» διορισμών με ρουσφετολογικά κίνητρα γίνεται σε αγαστή συμφωνία μεταξύ τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για τη σχολική στέγη(2012-11-23 00:00:00.0)
Διπλή ανάπλαση σημαίνει διπλή τσιμεντοποίηση(2009-11-17 00:00:00.0)
Οκτώ χρόνια σε κοντέινερ!(2007-05-19 00:00:00.0)
«Γονάτισε» τους εργαζόμενους με την πολιτική της(2006-05-09 00:00:00.0)
Να μπει λουκέτο στη χωματερή(2005-10-14 00:00:00.0)
«Φτάνει πια» στα λυόμενα(2003-12-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ