Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ - ΔΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Με αποφασιστικότητα στην τελική ευθεία!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Καΐκης

Eurokinissi

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Καΐκης
Μήνυμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» έστειλαν πολλοί Τρικαλινοί και Τρικαλινές, που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των δύο συνδυασμών. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΑΣ και της ΔΑΣ, που απαρτίζονται από ανθρώπους πρωτοπόρους στο μαζικό λαϊκό κίνημα και αποτελούν εγγύηση αγωνιστικής διεκδίκησης προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων.

Απευθυνόμενος στο λαό του Νομού Τρικάλων, ο υποψήφιος νομάρχης Ευθύμιος Ζιανός κάλεσε σε υπερψήφιση της ΝΑΣ για την ανάδειξη μιας αγωνιστικής νομαρχιακής αρχής, που θα διεκδικεί λύσεις για τα λαϊκά προβλήματα. Αναφερόμενος στο ρόλο των Νομαρχιακών Συμβουλίων σημείωσε ότι, είτε με πλειοψηφία ΝΔ, είτε με πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ, αναδεικνύονται σε μηχανισμούς επικύρωσης και προώθησης ειλημμένων αποφάσεων και επιλογών από τα όργανα της κρατικής εξουσίας γι' αυτό και πρέπει να καταδικαστούν οι συνδυασμοί τους και να υπερψηφιστούν οι αγωνιστικοί, οι οποίοι θα βάζουν εμπόδια στην εφαρμογή αντιλαϊκών πολιτικών, θα είναι συμπαραστάτες στους αγώνες του λαού και μπροστά στις διεκδικήσεις του κινήματος.

Στην ομιλία του ο Γ. Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων με τη ΔΑΣ, υπογράμμισε ότι «η δυσαρέσκεια που είναι διάχυτη και εκφράζεται με κάθε αφορμή με τη δική μας δράση και παρέμβαση, μπορεί να μετατραπεί σε οργανωμένη μαζική συντεταγμένη κίνηση, διεκδίκηση και πάλη, μπορεί στις 15 Οκτώβρη να μετατραπεί σε ψήφο ενίσχυσης του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της ΔΑΣ στο Δήμο και της ΝΑΣ στη Νομαρχία». Και τόνισε: «Εχουμε τη δυνατότητα να το πετύχουμε, από μας εξαρτάται. Καλούμε τους φίλους και τους οπαδούς του συνδυασμού μας να μην αφήσουν ούτε ώρα να πάει χαμένη, ν' απευθυνθούμε στο λαό της πόλης, σπίτι το σπίτι, γειτονιά τη γειτονιά, να μην αφήσουμε εργασιακό χώρο που να μην επισκεφθούμε με το ψηφοδέλτιο μέχρι την Κυριακή το βράδυ».


Ο υποψήφιος νομάρχης Τρικάλων Ευθύμιος Ζιανός

Eurokinissi

Ο υποψήφιος νομάρχης Τρικάλων Ευθύμιος Ζιανός
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Λαϊκή συσπείρωση(2002-10-16 00:00:00.0)
Στη μάχη του ψηφοδέλτιου τώρα(2002-10-05 00:00:00.0)
Την Κυριακή η ανακήρυξη του Β. Μπούτα(2002-04-23 00:00:00.0)
Ικανοί και άξιοι όσοι αντιστέκονται και παλεύουν(1998-10-03 00:00:00.0)
Στηρίζουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς(1998-09-25 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι νομάρχες που στηρίζει το ΚΚΕ(1998-09-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ