Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ"
Ικανοί και άξιοι όσοι αντιστέκονται και παλεύουν

Σε μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση, μετατράπηκαν τελικά τα χτεσινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΑΣ Μαγνησίας, όπου μίλησε ο υποψήφιος νομάρχης της "Αγωνιστικής Συνεργασίας", Απ. Νάνος

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, που έγινε χτες βράδυ στο Βόλο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Μαγνησίας, μίλησε ο υποψήφιος νομάρχης Απόστολος Νάνος. Η μαζικότητα της συγκέντρωσης και ο παλμός που υπήρξε έδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα για νικηφόρα έκβαση του αγώνα, ενάντια στους εκφραστές της υποτέλειας και του συμβιβασμού.

Ο Απόστολος Νάνος, στην ομιλία του, κάλεσε το λαό του Νομού Μαγνησίας να στηρίξει ενεργά το συνδυασμό της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" και να καταδικάσει με την ψήφο του όλους αυτούς που κοροϊδεύουν και υποκρίνονται για τη δήθεν επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

"Η ΝΑΣ - τόνισε στην ομιλία του ο Απ. Νάνος - δεν υπόσχεται, αλλά δεσμεύεται, ότι και στο μέλλον θα είναι παρούσα για τη λύση όχι μόνο των μεγάλων, αλλά και των μικρών προβλημάτων. Δεσμεύεται πως την όποια δύναμη της δώσετε στις 11 Οκτώβρη θα τη διαθέσει, σε καθημερινή βάση, στον αγώνα για την καλυτέρευση της ζωής του λαού, των εργαζομένων, των αγροτών και ιδιαίτερα της νεολαίας, που βασανίζεται από την ανεργία και την ανασφάλεια για το αύριο".

"Ας ξεσκεπάσουμε το παραμύθι περί "ικανών και άξιων"", συνέχισε ο υποψήφιος νομάρχης: "Αξιοι είναι μόνο εκείνοι οι υποψήφιοι που έχουν τα κότσια να πουν το μεγάλο ΟΧΙ στο συμβιβασμό και την υποταγή, που με χίλιους τρόπους επιχειρεί και επιβάλει η κυβέρνησης. Ικανοί είναι μόνο εκείνοι, που μπορούν να στηριχτούν στις λαϊκές δυνάμεις, να τις κινητοποιούν, για να αντιστέκονται και να αποκρούουν την αντιλαϊκή λαίλαπα. Εντιμοι είναι μόνο εκείνοι, που δεσμεύονται από τα λαϊκά συμφέροντα και με συνέπεια στέκονται σε αυτό το μετερίζι και δεν εξαπατούν με τα περί "ανεξαρτήτων". Αυτά ακριβώς τα προσόντα και τις αρετές διαθέτουν οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου μας. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες του ψηφοδελτίου μας δεν είναι μόνο ικανοί και εργατικοί, είναι πάνω από όλα αποφασισμένοι να μην τους βάλει στο χέρι η κυβέρνηση και οι μεγάλοι επιχειρηματίες, που θησαυρίζουν μέσα από διάφορα τοπικά έργα και προγράμματα. Οι υποψήφιοι και υποψήφιες του ψηφοδελτίου μας δεν πρόκειται να γίνουν μάνατζερ της κυβέρνησης και των επιχειρηματιών. Δε θα αφήσουν τη νομαρχία να μετατραπεί σε μεσιτικό ή διαφημιστικό γραφείο της κυβέρνησης και της ΕΕ".

"Τι το καινούριο θα κάνει ο κ. Σκοτινιώτης, αν εκλεγεί ξανά νομάρχης; Αναρωτήθηκε ο Απ. Νάνος και συμπλήρωσε: Μήπως δεν ήταν εκλεγμένος νομάρχης την τετραετία που μας πέρασε; Τι έκανε; Τι το διαφορετικό θα κάνει; Τι θα κάνουν οι άλλοι υποψήφιοι; Ποιες είναι οι θέσεις τους για τα μεγάλα προβλήματα του νομού, τις αιτίες που τα γεννούν και θα τα αντιμετωπίσουν;". "Γι' αυτό λοιπόν - κατέληξε στην ομιλία του - πρέπει να μην πάει χαμένη η ευκαιρία που δίνεται και ο λαός της Μαγνησίας να τιμωρήσει αυτούς που τον κοροϊδεύουν και να εκλέξει αυτούς που πάντα ήταν μαζί του".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ