Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ψεύδεται ο Γ. Φλώρος

Απάντηση στα όσα υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ο νυν και ξανά υποψήφιος νομάρχης Λάρισας Γιάννης Φλώρος, ότι δηλαδή όλες οι αποφάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου είναι ομόφωνες, δίνει η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" (ΝΑΣ) Λάρισας.

"Με έκπληξη ακούσαμε τα όσα είπε ο κ. Φλώρος, αφού στα περισσότερα Συμβούλια και σε σοβαρά θέματα οι νομαρχιακοί σύμβουλοι της ΝΑΣ εξέφραζαν τη διαφορετική άποψη και μάλιστα δεν είναι λίγες οι αποφάσεις που δεν είναι ομόφωνες. Προς τι λοιπόν τα ψέματα κ. Φλώρε;", αναρωτιέται η ΝΑΣ.

Συνεχίζοντας η ΝΑΣ υπενθυμίζει στον Γ. Φλώρο πως δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ίδιος πρότεινε τον αποκλεισμό των μελών της ΝΑΣ από το ΔΣ των Νομικών Προσώπων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, όπως από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), από τον Αθλητικό Οργανισμό κλπ.

"Οταν οι νομαρχιακοί σύμβουλοι της ΝΑΣ ζητούσαν να εκφράσει το ΝΣ συμπαράσταση στους καπνοπαραγωγούς, στους ξεσηκωμένους αγρότες, η απάντησή του ήταν ότι δε θα γίνει το Νομαρχιακό Συμβούλιο "βιομηχανία έκδοσης ψηφισμάτων". Προς τι η προσπάθεια ωραιοποίησης και της δήθεν συναινετικής πολιτικής των πτερύγων στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, όταν τα πρακτικά των ΝΣ είναι αδιάψευστοι μάρτυρες;", καταλήγει η ανακοίνωση - απάντηση της ΝΑΣ Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ