Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Νικηφόρα συγκέντρωση της ΝΑΣ

Ο παλμός και η μαχητικότητα κυριάρχησαν στη μεγάλη σε όγκο κεντρική συγκέντρωση χτες στην Καρδίτσα, όπου μίλησε ο υποψήφιος νομάρχης, Β. Μπούτας

Μήνυμα αποφασιστικότητας στη μάχη και αισιοδοξίας για τη νίκη έστειλαν οι Καρδιτσιώτες που βρέθηκαν χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης, συμμετέχοντας στη μεγάλη συγκέντρωση της ΝΑΣ. Ο όγκος και ο παλμός της συγκέντρωσης, ο ενθουσιασμός που συνόδευε την ομιλία του υποψήφιου νομάρχη Β. Μπούτα,δείχνουν ότι η μάχη για μια άλλη Αυτοδιοίκηση υπέρ του λαού και του νομού έγινε υπόθεση των ίδιων των Καρδιτσιωτών και θα είναι νικηφόρα.

Η παρουσία ανθρώπων που έφτασαν εκεί απ' τα χωριά του νομού, τις γειτονιές και τις συνοικίες της πόλης, αγωνιστών απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα κι απ' όλο το πολιτικό φάσμα, δείχνει τη μεγάλη απήχηση και επιρροή που διαθέτει στο λαό του νομού η υποψηφιότητα του Β. Μπούτα. Αυτή ακριβώς η απήχηση και το ρεύμα, που διαμορφώθηκε στην Καρδίτσα υπέρ του λαϊκού αγωνιστή Β. Μπούτα είναι που προκαλεί τις ανησυχίες των άλλων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Διότι - όπως τόνισε στην ομιλία του ο Β. Μπούτας - "βλέπουν να συμπαρατάσσονται μαζί μας οι άνεργοι που υποφέρουν, οι εργαζόμενοι που αγωνιούν, οι αγρότες των μπλόκων, οι νέοι που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ