Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
Προτάσεις για την πρόοδο του Ευόσμου

Με συσκέψεις, περιοδείες σε χώρους δουλιάς και στις γειτονιές, συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο συνδυασμός "Συνεργασία Πολιτών για την Πρόοδο του Ευόσμου" με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Τζήκα.Την επόμενη Τρίτη στις 8 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία του συνοικισμού Ελπίδα.

Καθημερινά, χωρίς διάθεση ρεβανσισμού και αλαζονείας, αλλά με ευθύνη, ο συνδυασμός θέτει στην κρίση των δημοτών, τις προτάσεις του για τον δήμο αλλά και γενικότερα για το ρόλο της ΤΑ. Προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του Ευόσμου, του δήμου που κάθε χρόνο παρουσιάζει ραγδαία πληθυσμιακή αύξηση λόγω των δυνατοτήτων πολεοδομικής επέκτασης. Οι προτάσεις του συνδυασμού δεν μπαίνουν στη λογική των έργων βιτρίνας. Απαντούν στις ανάγκες για την καλύτερη λειτουργία του δήμου, την προστασία του περιβάλλοντος, την αναβάθμιση της παιδείας, την ανάπτυξη, την ενίσχυση του πολιτισμού, του αθλητισμού.

Τις θέσεις του συνδυασμού για την κοινωνική πολιτική και την κοινωνική πρόνοια ανέπτυξε το βράδυ της Πέμπτης, σε εκδήλωση που οργανώθηκε από τα ΚΑΠΗ του δήμου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων. Θέσεις όμως που αφορούν όλους τους δημότες και στηρίζονται στη λογική πως η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Ο Συνδυασμός Συνεργασία Πολιτών για την Πρόοδο του Ευόσμου, προτείνει και θα παλέψει για κατασκευή κέντρου υγείας περιαστικού τύπου στο χαρακτηρισμένο από τον πολεοδομικό σχεδιασμό χώρο, όπου βρισκόταν ο ΟΔΔΥ. Για άμεση λειτουργία και ένταξη στο ΕΣΥ του νοσοκομείου Δυτικών Συνοικιών "Παπαγεωργίου", με συμμετοχή της ΤΑ. Επίσης για παραπέρα στελέχωση και εξοπλισμό του πολυιατρείου του ΙΚΑ με δημιουργία νέων τμημάτων και λήψη μέτρων για την ασφαλή μετάβαση των ασθενών, δρομολογώντας τοπικό λεωφορείο.Στις προτεραιότητες της Κίνησης βρίσκεται η δημιουργία γραφείου κοινωνικής πρόνοιας που θα λειτουργεί μέσα στις υπηρεσίες του δήμου. Η δημιουργία δικτύου βρεφονηπιακών σταθμών, συμβουλευτικού κέντρου πληροφόρησης για τη γυναίκα, την οικογένεια, για ειδικές ομάδες και άτομα. Τέλος και η αναβάθμιση της λειτουργίας του κέντρου μονογονεϊκής οικογένειας.

Ολα τα παραπάνω αλλά και γενικότερα η πολιτική του Συνδυασμού αναλύθηκαν και σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο για τις γυναίκες. Εκεί εκφράστηκε και η διάθεση υπερψήφισης και στήριξης της Κίνησης από τις γυναίκες του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ