Τρίτη 23 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Την Κυριακή η ανακήρυξη του Β. Μπούτα

Αύριο του Αποστόλη Νάνου στη Μαγνησία και μεθαύριο Πέμπτη του Γ. Παπασίμου στα Τρίκαλα

Συνεδρίασε χτες βράδυ η γραμματεία της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΝΑΣ) Καρδίτσας κι αποφάσισε τη διοργάνωση ανοιχτής εκδήλωσης, στην οποία θα παρουσιαστεί η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μπούτα για τη Νομαρχία Καρδίτσας.

Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 28 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο «Παυσίλυπο».

Ο Β. Μπούτας - γνωστός αγωνιστής της αγροτιάς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - θα τεθεί επικεφαλής ενός ενωτικού και αγωνιστικού συνδυασμού, το οποίο θα διεκδικήσει τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας. Και είναι πολλές οι πιθανότητες νίκης, αν σκεφτεί κανείς ότι στις προηγούμενες νομαρχιακές εκλογές η ΝΑΣ, με επικεφαλής τον Β. Μπούτα, πήρε κοντά στο 17% των ψήφων κι αν λάβει υπόψη του το γεγονός ότι ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ τυγχάνει της αποδοχής και της εκτίμησης των Καρδιτσιωτών, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων....

Στη Μαγνησία

Σε ανοιχτή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 24 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου, θα γίνει η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Αποστόλη Νάνου για τη Νομαρχία της Μαγνησίας. Ο Αποστόλης Νάνος είναι επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, νομαρχιακός σύμβουλος και συνδικαλιστής στο χώρο της ΔΕΗ.

Στα Τρίκαλα

Σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στο κέντρο «Φρούριο», θα γίνει η ανακήρυξη ως υποψήφιου νομάρχη Τρικάλων, με το συνδυασμό της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, του Γιώργου Παπασίμου, στελέχους του ΔΗΚΚΙ.

Για τη συγκρότηση του ενωτικού, αγωνιστικού συνδυασμού, ικανού να συσπειρώσει ευρύτατες δυνάμεις της τρικαλινής κοινωνίας και να διεκδικήσει τη Νομαρχία Τρικάλων, δημιουργήθηκε Επιτροπή Πρωτοβουλίας, αποτελούμενη από τους Μπάμπη Αργυρίου, Ευθύμιο Γκότα, Ευθύμιο Ζιανό, Αρετή Λάζου, Μιχαήλ Μάγκο, Ευανθία Μάμαλη, Βασίλη Μουζιακάρη, Βασίλη Μπαντέκα, Γεώργιο Οικονόμου και Δημήτρη Πολύζο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ