Τρίτη 23 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα εκλογικά

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΨΑΧΝΟΥΝ εναγωνίως, λένε, να βρουν πώς τους προέκυψε ο Ζαν Μαρί Λεπέν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με 17% και κάτι. Για τους Γάλλους «κεντροαριστερούς» μιλάμε. Και το μόνο, που δεν τους περνάει από το μυαλό, είναι πως αυτοί οι ίδιοι του άνοιξαν την πόρτα...

Πάντως, δεν άφησαν στο ΠΑΣΟΚ τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Κι έτσι, άπαντα τα στελέχη του Κινήματος ανακάλυψαν τον κίνδυνο της αναβίωσης της άκρας Δεξιάς και μας καλούν να αντιδράσουμε, ψηφίζοντας Παπουτσή!

Και γιατί, ρε παιδιά, να μη γλιτώσουμε, τόσο από την όποια αναβίωση της άκρας Δεξιάς έχετε στο μυαλό σας, όσο και από τις υπαρκτές και καθημερινές εκδοχές της δεξιάς πολιτικής, που αντιμετωπίζουμε καθημερινά; Ναι, ναι, και την «πράσινη» εννοούμε και τη «γαλάζια» και τα όποια σχέδια για κεντροαριστεροδεξιές...

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας για μια ακόμα φορά στους υπεύθυνους των ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών, που επέτυχαν να πανικοβάλουν τη χώρα ολόκληρη και να μας πείσουν ότι υπάρχει επιδημία μυοκαρδίτιδας.

Μάταια οι δυστυχείς γιατροί και επιστήμονες, που κλήθηκαν να δώσουν τα φώτα τους, προσπαθούσαν να δώσουν μια ρεαλιστική διάσταση της υπόθεσης. Η εντυπωσιοθηρία νίκησε κατά κράτος.

ΠΑΣΧΑ ΕΝΟΨΕΙ και οι τιμές άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους! Αμνοερίφια και οπωροκηπευτικά στα ύψη ενώ η κυβέρνηση λέει πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα με εισαγωγές. Μάλλον, στα οικονομικά επιτελεία θα είναι όντως βδομάδα των παθών αυτή που έρχεται.


Γρηγοριάδης Κώστας

Οχι τίποτε άλλο, μα πρέπει να ανακοινώσουν και πληθωρισμό σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και είναι βέβαιο ότι για πολλοστή φορά οι αισιόδοξες προβλέψεις της κυβέρνησης θα πάνε περίπατο.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η περίφημη εισοδηματική πολιτική του περίπου 2,5% σε κάτι τέτοιες εκτιμήσεις βασίστηκε και τώρα άπαντες καταλαβαίνουν πόσο «ρεαλιστική» ήταν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ