Τρίτη 23 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συγκεντρώσεις παρατάξεων
  • Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών «Πέραμα Σύγχρονη Πόλη» και ο δήμαρχος Γ. Πατσιλινάκος, προσκαλούν τους κατοίκους του Περάματος σε γενική συνέλευση της Κίνησης αύριο Τετάρτη 24 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο επί της Λεωφόρου Ειρήνης 202.
  • Τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές θα ανακοινώσει αύριο Τετάρτη 24 Απρίλη, η Δημοκρατική Συνεργασία Ταύρου «Η Αλλαγή». Η ανακήρυξη θα γίνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου.
  • Η Δημοτική Συμπαράταξη Δάφνης «Ενότητα Αλλαγή Δημιουργία» διοργανώνει αύριο Τετάρτη 24 Απρίλη εκδήλωση για την ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου και την παρουσίαση της διακήρυξης για τις εκλογές. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο κέντρο ΕΡΜΗΣ, οδός Ελλης 13.
  • Η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Δυτ. Αττικής προσκαλεί σε συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 24 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στη Λέσχη Πολιτισμού (Πάγκαλου 56) στην Ελευσίνα, όπου θα συζητηθούν οι θέσεις της ΝΑΣ για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στη Δυτική Αττική και η πρόταση για υποψήφιο νομάρχη.
  • Η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Κορινθίας διοργανώνει συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 24 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «Λαΐς» της Κορίνθου με θέματα: απολογισμός δράσης, διαμόρφωση διακήρυξης για τις επερχόμενες εκλογές και ανακήρυξη του υποψήφιου νομάρχη.
  • Η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Αργοστολίου (ΔΑΚΑ) καλεί στην ανακήρυξη του Διονύση Τζανάτου, ως υποψήφιου δημάρχου Αργοστολίου, αύριο Τετάρτη 24 Απρίλη στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ