Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ - «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ»
Καταγγέλλουν αποκλεισμό από το MEGA

Την πολιτική αποκλεισμού που εξακολουθεί σταθερά όλο αυτό το διάστημα το MEGA, καταγγέλλουν με κοινή επιστολή τους ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης της ΝΑΣ και ο Αγάπιος Σαχίνης, υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα».

Την προηγούμενη εβδομάδα, η παράταξη «Θεσσαλονίκη Τώρα», με επιστολή της προς τον διευθυντή Ενημέρωσης του MEGA, είχε διαμαρτυρηθεί για την τακτική αποκλεισμού και ζητούσε ίση προβολή των θέσεων όλων των συνδυασμών. Δυστυχώς, η τακτική επιλεκτικής προβολής που έχει επιλέξει το MEGA, εξακολουθεί μέχρι και σήμερα σε βάρος και του υποψηφίου νομάρχη Θεσσαλονίκης της ΝΑΣ Γ. Ζιώγα και του υποψηφίου δημάρχου της παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα» Αγ. Σαχίνη.

Νέο στοιχείο, που ενισχύει του λόγου το αληθές, είναι το γεγονός ότι στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη, που θα γίνει στις 9 Οκτώβρη, είχαν κληθεί να συμμετέχουν 3 από τους 7 υποψηφίους δημάρχους της Θεσσαλονίκης. «Αποδεικνύεται ότι η πολιτική αυτή είναι ενταγμένη σε συγκεκριμένη στρατηγική του καναλιού σας. Θεωρούμε ότι δε σας επιτρέπετε να τσαλακώνετε το δικαίωμα της ίσης προβολής. Δεν έχετε το δικαίωμα να προσπερνάτε ακόμη και τις ρυθμίσεις του ΕΣΡ για ισομερή προβολή των θέσεων όλων των συνδυασμών», σημειώνεται στην κοινή ανακοίνωση. Και δηλώνουν ότι η ΝΑΣ και η «Θεσσαλονίκη Τώρα» θα αντιδράσουν, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και δικαίωμα που έχουν αποκτήσει μέσα από τη συμμετοχή τους στους καθημερινούς αγώνες του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ