Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Προεκλογικά παιχνίδια με τους ανέργους

Μόνο το θράσος, ο εμπαιγμός και η κοροϊδία απέναντι στους ανέργους μπορεί να χαρακτηρίσει το δήμαρχο της Ελευσίνας Γιώργο Αμπατζόγλου, εκλεκτό του ΣΥΝ και του ΠΑΣΟΚ και για δεύτερη τετραετία. Ο κατά τ' άλλα «αριστερός» δήμαρχος, χωρίς ντροπή, την περασμένη βδομάδα έφτασε στο σημείο να καλέσει σε συγκέντρωση στο δημαρχείο τους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης τους οποίους με το που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου είχε απολύσει αμέσως.

Τα παραπάνω γεγονότα και το δήμαρχο για προεκλογικά ρουσφέτια και κοροϊδία κατήγγειλε και με ανακοίνωση η «Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση» και ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Χοροζάνης. Αλλωστε οι δυνάμεις της παράταξης ήταν οι μόνες που στήριξαν τους εργαζόμενους όταν ο δήμαρχος τους λοιδορούσε όλα αυτά τα χρόνια και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά.

Μετά από τέσσερα χρόνια λοιπόν, τους συγκέντρωσε και με νόημα τους έδωσε να καταλάβουν ότι αν δεν τον ψηφίσουν να μην περιμένουν επαναπρόσληψη!!! Εφαγε βέβαια κυριολεκτικά «χαστούκι» από τους ίδιους τους εργαζόμενους οι οποίοι οργισμένοι του γύρισαν την πλάτη. Κάτι μάλιστα που «εκνεύρισε» τον δήμαρχο με αποτέλεσμα να κλείσει τα μικρόφωνα και να τελειώσει τη συγκέντρωση άρον άρον. Γιατί οι εργαζόμενοι δεν ξεχνούν ποιος τους πέταξε στο δρόμο, ποιος τους έσερνε στα δικαστήρια, τους απειλούσε και τους τρομοκρατούσε και αμφισβητούσε ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ