Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»
Παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή δουλιά

Ο Γιώργος Γιώγος
Ο Γιώργος Γιώγος
«Δεν είναι δυνατόν να κληρονομήσαμε από τους πατεράδες κατακτήσεις όπως το 8ωρο και να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας δελτία παροχής υπηρεσιών και συμβάσεις δίχως αύριο. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι στο δήμο να είναι στριμωγμένοι στη γωνία, απλήρωτοι εδώ και μήνες, όμηροι δουλεύοντας με συμβάσεις ντροπής. Υπερασπίζουμε τη μόνιμη και σταθερή δουλιά με πλήρη δικαιώματα. Το μεγάλο κεφάλαιο απαιτεί η επίθεση στις εργασιακές κατακτήσεις να είναι αποτελεσματική και ο κάθε προοδευτικός άνθρωπος κρίνεται από τη θέση που παίρνει στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Τα παραπάνω σημείωσε χτες το πρωί ο Γιώργος Γιώγος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης», σε συζήτηση που είχε με τους εργαζόμενους στο δήμο. Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή δημοτική αρχή Πετρούπολης (που στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ), αν και προσπαθεί προεκλογικά να πλασάρει ένα υποτιθέμενο αριστερό και προοδευτικό προφίλ είναι ο πρώτος δήμος που έσπευσε να υλοποιήσει την τετράωρη απασχόληση, με τη στήριξη της παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ.

Στη συνέχεια, ο Γ. Γιώγος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δημιουργία της δημοτικής επιχείρησης επί δημαρχίας Στ. Βλάχου, η οποία αποτελεί ένα εκτροφείο σκανδάλων, απομυζώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο, μετατρέποντας το δήμο σε προβληματική επιχείρηση με τεράστια χρέη. Να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή αρνείται να δεχτεί το αίτημα της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» για έλεγχο από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

«Ο Δήμος Πετρούπολης είναι στην πιο κρίσιμη φάση: 'H θα κυλήσει σε μια λειτουργία προβληματική που συνιστά την ιδιωτικοποίησή του ή θα ανακάμψει και θα υπερασπίζεται το δικαίωμα στο μεροκάματο, στη δουλιά με αξιοπρέπεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ