Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκπτώσεις στις μετακινήσεις

Εκπτωση στα μέσα μεταφοράς δικαιούνται όσοι δικαστικοί αντιπρόσωποι, έφοροι και εκλογείς χρειαστεί να μετακινηθούν προκειμένου να ψηφίσουν στον τόπο διορισμού ή διαμονής τους.

Συγκεκριμένα, όσοι μετακινηθούν με τον ΟΣΕ δικαιούνται έκπτωση 30% και για το διάστημα από 13 έως 17 Οκτώβρη και από 20 έως 24 του ίδιου μήνα. Εκπτωση 25% παρέχεται στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ και για το διάστημα από 12 έως 18 Οκτώβρη και από 19 έως 25 Οκτώβρη. Εκπτωση 20% επί του ναύλου ακτοπλοϊκών πλοίων παρέχεται μόνο στους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους και από συγκεκριμένες εταιρείες. Η εξυπηρέτηση δικαστικών αντιπροσώπων και εφόρων θα γίνεται με απόλυτη προτεραιότητα.

Για τους εκλογείς που θα προέρχονται από το εξωτερικό παρέχεται για την ελληνική διαδρομή έκπτωση 30% στις τιμές του Διεθνούς τιμολογίου SET για ταξίδι από τους συνοριακούς σταθμούς εισόδου τους στην Ελλάδα μέχρι τον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος και αντίστροφα. Αρκεί η επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, όπου απαιτείται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ