Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο Δήμο Ροδολίβους στηρίζουμε τον Γιάννη Σιρλαντζή

Στις φήμες και τις διαδόσεις, που στόχο έχουν να μπερδέψουν τους προοδευτικούς ανθρώπους, απαντά με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Ξεκαθαρίζει πως το ΚΚΕ εδώ και μήνες έχει ανακοινώσει την υποστήριξή του στον Γιάννη Σιρλαντζή, που είναι υποψήφιος δήμαρχος της «Αγωνιστικής Κίνησης» στο Ροδολίβος Σερρών.

Και εξηγεί: «Στο Δήμο Ροδολίβους το ΚΚΕ από νωρίς προσπάθησε και πάλεψε για τη συγκρότηση ενός αγωνιστικού ψηφοδελτίου όπου θα συσπειρωνόταν η πλειοψηφία των ριζοσπαστικών δυνάμεων και θα έδινε τη μάχη των δημοτικών εκλογών με θέσεις και αρχές που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες απ' αυτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Εδώ και μεγάλο διάστημα στηρίζουμε το συνδυασμό της "Αγωνιστικής Κίνησης" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Σιρλαντζή».

Η ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σημειώνει πως «οι οποιεσδήποτε φήμες και διαδόσεις ότι το ΚΚΕ στηρίζει άλλον συνδυασμό στο Δήμο Ροδολίβους είναι ψεύδη και συκοφαντίες που σκοπό έχουν να μπερδέψουν τους προοδευτικούς ανθρώπους». Και καλεί όλους τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν και τις δύο όψεις της αντιλαϊκής πολιτικής και τους εκπροσώπους τους στο δήμο. Να υπερψηφίσουν μαζικά, χωρίς συγχύσεις και ταλαντεύσεις το συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιάννη Σιρλαντζή και τη ΝΑΣ με επικεφαλής την Τιμοθέα Ρακιτζή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ