Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Βαποράκι μεταφοράς κονδυλίων ο ΟΑΕΔ

Στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ βρέθηκε χτες ο υποψήφιος υπερνομάρχης

Ο Γιώργος Μαυρίκος
Ο Γιώργος Μαυρίκος
Την ευθύνη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ηγεσίας του ΣΥΝ στη μετατροπή του ΟΑΕΔ σε βαποράκι μεταφοράς κονδυλίων στο κεφάλαιο υπογράμμισε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», κατά τη διάρκεια περιοδείας του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.

Ο Γ. Μαυρίκος υπογράμμισε ότι «με τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και την ανοχή της ηγεσίας του ΣΥΝ εδώ και χρόνια ο ΟΑΕΔ, ένας πολύ σοβαρός οργανισμός, έχει μετατραπεί - στην ουσία - σε βαποράκι μεταφοράς κονδυλίων και κερδών για τους ιδιώτες, τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια. Με την πολιτική της στον ΟΑΕΔ η κυβέρνηση εγκληματεί και κερδοσκοπεί πάνω στον πόνο του ανέργου και την ανάγκη για την επιβίωσή του». Επισήμανε ότι «κάτω από μια άλλη εξουσία είναι παραπάνω από βέβαιο ότι ο ΟΑΕΔ θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο για την επιβίωση των ανέργων. Αντίθετα με τη σημερινή κατάσταση και κραυγαλέο παράδειγμα το απαράδεκτο επίδομα των 329 ευρώ το μήνα, επίδομα με το οποίο δεν μπορεί να ζήσει κανένας άνεργος».

Σημείωσε πως «ο ΟΑΕΔ ιδρύθηκε για να ενισχύει την καθημερινή επιβίωση, το δικαίωμα στο παρόν και το μέλλον για τους ανέργους και όχι να μετακυλίει κονδύλια στις τσέπες των βιομηχάνων. Η ιδιωτικοποίησή του στην ουσία έρχεται να ενισχύσει και να στηρίξει την ίδια στρατηγική».

Με βάση και τα παραπάνω, κατέληξε ο Γ. Μαυρίκος, «εμείς είμαστε με αυτούς που θα αντισταθούν και καλούμε το λαό να κάνει το βήμα. Να ισχυροποιήσει τη ΝΑΣ». Στην περιοδεία συμμετείχε και ο υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Δημητρίου με τη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» και μέλος του ΔΣ του ΟΑΕΔ, Χρήστος Κατσιώτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ