Πέμπτη 22 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι σύγχρονοι γκαιμπελίσκοι

Πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός της χώρας επέσειε το φάντασμα της εθνικής ήττας, σε περίπτωση που η χώρα δεν καταφέρει να συμμετάσχει στην Οικονομική και Νομισματική Ενοποίηση. Τα ίδια έκανε και στην πρόσφατη προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή. Και από κοντά, ήρθαν οι εκθέσεις του ΟΟΣΑ και του ΔΝΤ, που βάζουν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις, στην κυριολεξία, στο εκτελεστικό απόσπασμα, αλλιώς μας περιμένει η μαύρη συμφορά και η χειρότερη καταστροφή, που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Προφανής ο στόχος της μαύρης αυτής προπαγάνδας και της καταστροφολογίας. Θέλουν να "ακινητοποιήσουν" το μυαλό και την ψυχή των εργαζομένων. Να κάμψουν τις εύλογες και δίκαιες αντιστάσεις και αντιδράσεις τους. Απώτερος στόχος, η διάλυση της σκέψης, η αλλοτρίωση και η υποταγή των συνειδήσεων.

Δοκιμασμένη από παλιά η μέθοδος. Αρχιτέκτονας, ένας επαγγελματίας του είδους. Ο βασανιστής ψυχών Γκαίμπελς, ο οποίος άφησε παρακαταθήκες. Σήμερα η υφήλιος έχει γεμίσει από άξιους μαθητές του. Οι γκαιμπελίσκοι μάς έχουν ζώσει από παντού. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ